sâmbătă , 21 aprilie 2018 - 18:43

Mesajul SFÂȘIETOR al mamei gorjeanului mort la Nisa: „Mi-a promis că vine acasă…”

gj-mort-NISA-1

Mama lui Cristian Coman, românul mort la Nisa, a mărturisit prietenilor săi virtuali că fiul său îi promisese că urma să vină acasă, la Rovinari, după vacanța din Nisa. Acum, femeia așteaptă împietrită de durere să își înmormânteze fiul care pe 7 august ar fi împlinit 35 de ani.

gj-mort-NISA-2

mama-gj-mort-NISAAnișoara Coman, mama gorjeanului mort în atentatul din Nisa, Franța, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj sfâșietor. Femeia își aștepta fiul acasă, căci acesta îi promisese că după concediul din Nisa, venea cu familia la Rovinari.
„Dumnezeu să îl aibă în pază şi să il ierte pe iubitul şi scumpul nostru fiu, Cristi Coman. Pe 7 august împlineai 35 de ani. Mi-ai promis că după concediul din Franța, vei veni și acasă, la Rovinari, să ne vezi, mamă, că ți-e dor de noi! Erați atât de fericiți în concediu și mi-ați povestit multe. Ați vizitat Coasta de Azur, Monaco, trei zile ați fost foarte fericiți, mamă, iar a patra zi joi (14.07.2016) erați foarte încântați că aveți ocazia să participați și voi la Ziua Națională a Franței. Dar fericirea voastra s-a spulberat într-o tragedie, mamă, … Am sperat până în ultima clipă că și tu, scumpul meu băiat, vei fi în viață. … O mare şi grea pierdere. Te iubim, mamă, și nu te vom uita niciodată! Mulțumesc tuturor pentru încurajare, iar pt. cei cu inima bună orice ajutor este foarte important. Cont IBAN RO11BRDE200SV53929552000 CONT ÎN LEI
Cont IBAN RO83BRDE200SV38823272000 CONT ÎN EURO
COMAN ANIȘOARA (Coca Coman)”, a scris femeia îndurerată pe facebook. Săptămâna aceasta este foarte probabil ca trupul neînsuflețit al lui Cristian Coman să fie adus în țară și să fie înmormântat la Rovinari.

loading...
Loading...

Citește și

Summitul de Integritate pentru Prosperitate organizat la Târgu Jiu!

Transparency International Romania în parteneriat cu Griffiths School of Management, Rotary Club Targu Jiu si …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *