Mesajul unui candidat către alegătorii din Târgu Jiu: „Tineri cu atitudine… Vai de steaua noastră!”

robert-bugaUnul dintre candidații pentru scaunul de primar al Municipiului Târgu Jiu s-a arătat extrem de nemulțumit după ziua alegerilor. Robert Bugă, cel mai tânăr candidat de la Primăria Târgu Jiu, este dezamăgit de tinerii din oraș care nu au ieșit la vot.

Robert Bugă, în vârstă de 26 de ani, a postat un mesaj pe contul personal de facebook în care este ironic față de tinerii alegători din Târgu Jiu. „Pe segmentul de vârstă 18-35, 8% prezență la vot în Târgu Jiu. :)Tineri cu atitudine :)))) vai de steaua noastră”, a scris Robert, pe facebook. Ieri, acesta a mai postat un mesaj în care le-a mulțumit tuturor celor care l-au votat : „1.500 de oameni LIBERI au apreciat obrăznicia unui puști apărut de nicăieri. 1.500 de oameni au respins slugărnicia și demagogia, alegând curajul și demnitatea. Pentru că nu omul a contat, ci ideea de libertate și nesupunere. De acum încolo, noi, cei liberi, avem o misiune mult mai grea decât schimbarea clasei politice: combaterea indiferenței. Pentru că asta este de fapt metastaza societății românești. Nu politicienii vechi, nu infractorii, nu incompetenții, ci IGNORANȚA. Făcând abstracție de orașul nostru și uitându-ne spre capitala României, concluziile sunt sumbre… București, oraș cu peste 2 MILIOANE de locuitori, primar ales cu doar 32.000 de voturi 🙂 Eu mi-am făcut datoria. Ei au luptat cu tancuri și supersonice, eu am luptat cu un pișcărici șubred… și nu m-au bătut chiar așa rău. Eu vă mulțumesc din suflet tuturor! M-ați ambiționat și mai tare, m-ați ”înrăit” într-un sens pozitiv, mi-ați demonstrat că încă mai există oameni mișto în orașul ăsta. De renunțat, nu voi renunța. Data viitoare, sunt sigur că vom fi mai mulți, mai puternici și mai determinați! Pace în suflet și în gânduri!”, a scris Robert Bugă pe contul personal de facebook. I.I.

loading...
Loading...

Citește și

Accident SPECTACULOS pe Defileul Jiului, după tragedia din Ungaria! Ce a făcut o ŞOFERIŢĂ şi cum arată mașina tinerei

Trei tineri au scăpat miraculos cu viață, după ce au fost implicați într-un accident spectaculos …

4 comentarii

  1. Pai cine vroiai sa te voteze? Vi in campanie numai cu incompetenta lu Carciumaru si doar pe ultima suta de metrii arunci si tu niste pliante cu ce o sa faci… Jalnic. Practic campania ta s-a bazat pe nerealizarile lui carciumaru

  2. bugilor (tu si umflatu al batran) vedeti-va de afacerile voastre prospere si lasa-ti primariile ca nu-s de voi

    • El cel putin a avut curajul si demnitatea de a sustine tineretul campania lui a fost o munca cinstita si corecta dar se pare ca tot Cei care au furat si vor fura care au dosare penale si sunt urmariti de DNA sunt pe placu prostimi asa ca invidia in aceste comentarii se vede de departe daca sunteti asa capabili de ce nu ati incercat si voi

  3. Eu l-am votat pentru un singur lucru : a fost singurul dintre toti care nu a spus nici macar o minciuna in campanie . Toti au promis marea cu sarea , parcari supraetajate , bazine olimpice , autobuze decapotabile etc. Asta macar a zis pe bune tot ce a avut de zis . Pacat ca nivelul prostiei , hotiei si mizeriei din Gorj a depasit cu mult limita suportabilitatii . Un judet si un oras deja mort . Sunati-va copiii , nepotii, prietenii si spuneti-le : PLECATI DIN HAZNAUA ASTA NUMITA GORJ !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *