marți , 25 aprilie 2017 - 3:52

Mesajul unui ŞEF din Consiliu pentru o frumoasă BLONDĂ! „Sunt UN…”

ciprian-florescu1

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ciprian Florescu, a postat, ieri, un mesaj emoţionant pentru soţia sa. Mesajul a fost postat cu prilejul zilei de naştere a soţiei sale. „Sunt momente în viață când ne desprindem de realitate și nu mai știm exact cine suntem. În acele clipe, rolul cel mai important îl joacă cel de lângă noi. Dacă avem alături un astfel de om, suntem norocoși. Suntem norocoși că există cineva care să ne aducă cu picioarele pe pământ, care să ne amintească cine suntem, să ne dea încredere și să ne susțină.
EU SUNT UN NOROCOS !!! Astăzi, de ziua ta, draga mea soție, îți mărturisesc că tu ești norocul meu ! Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine, pentru familia noastră ! Îți mulțumesc pentru toate eforturile tale, pentru modul în care ai înțeles ce înseamnă să fii soție, să fii mamă ! LA MULȚI ANI !!! TE IUBESC !”, a scris Ciprian Florescu pe pagina sa de Facebook.
loading...

Citește și

Gruescu joacă la două capete. Se vrea șef la OFIR, dar și vice la Consiliul Județean!

Fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, joacă la mai multe capete și ar putea să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.