luni , 20 noiembrie 2017 - 6:09

Metode diferite de a vă stimula în timpul sexului

Faptul că faceţi sex cu penetrare nu înseamnă că nu trebuie să vă stimulaţi şi în alt mod. Dacă vreţi să sporiţi excitarea, puteţi încerca orice este posibil pentru a trăi cele mai intense senzaţii.

În poziţia misionarului, de exemplu, bărbatul poate stimula sânii şi clitorisul partenerei, în timp ce ea se poate întinde să-i stimuleze anusul.

Există şi alte câteva tehnici speciale. Introducând un deget în anusul partenerei, bărbatul se poate simţi pe sine în ea. Acest lucru este foarte excitant. El poate de asemenea să introducă şi un vibrator anal în anusul partenerei. Amândoi îl veţi simţi.

Femeia poate face un „V” întors cu degetele, le poate ţine pe ambele părţi ale vulvei şi folosi pentru extra-stimularea penisului, direct sau prin labiile interioare. În acelaşi timp, degetul ei mare poate stimula clitorisul. Sau poate introduce unul sau mai multe degete în vagin pe lângă penis.

Loading...

Citește și

Ce îşi doresc femeile în timp ce fac sex

Nu puțini sunt cei care vor să știe ce își doresc, de fapt, reprezentantele sexului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.