vineri , 17 noiembrie 2017 - 23:10

Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat de la șefia SIE

Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat de la șefia Serviciului de Informații Externe. Informația a fost confirmată și de Administrația Prezidențială.

Mădălina Dobrovolschi, purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale, a confirmat informația într-o intervenție telefonică la Antena 3.

“Este informația pe care doream să o transmit. Demisia directorului SIE, domnul MRU, a ajuns la cabinetul președintelui. Domnul Iohannis a acceptat demisia. În acest moment, referitor la modul în care se va efectua conducerea SIE, domnul general Silviu Predoiu este cel care va asigura conducerea SIE în continuare.”

Predoiu este un general cu patru stele, care a mai îndeplinit funcția de director interimar al SIE în perioadele 20 iulie – 4 octombrie 2006 și 19 martie – 5 decembrie 2007.

Sursa: Antena3.ro

loading...
Loading...

Citește și

Catalog eMAG Black Friday 2017 – Vezi Reducerile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.