Mihai Weber: Sunt singurul parlamentar care a rămas alături de echipa PSD| DECLARAŢIE

 

Deputatul de Gorj, Mihai Weber, declaraţie de presă

Consider că lista PSD pentru parlamentare nu reflectă realitatea. Dacă vreți, ca o paranteză, Ion Iordache ar fi putut aduce mult mai multe voturi decât alți candidați, dacă s-ar fi aflat pe listă.

Referitor la persoana mea, sunt deputat ales pe un colegiu și cred că reprezentanții localităților din colegiul 2 și organizația PSD Târgu-Jiu din care fac parte,trebuie să stabilească dacă mi-am făcut sau nu datoria.

Mai mult, nu este normal ca localitățile ca Târgu-Jiu (13.000 votanți PSD), Motru, Tg-Cărbunești și altele să aibă în CEX aceleași număr de voturi (1 sau 2) ca o comună cu 400-500 de votanți PSD.

Sunt deputat în funcție, am rămas singurul parlamentar alături de echipa PSD și nu vreau să fiu părtaș la înțelegeri și acțiuni care sunt neprincipiale, neortodoxe.

Localitățile din colegiul meu plus alte localități care mi-au dat în scris susținerea, reprezintă 60-70% din voturile PSD la Gorj. Consider că aceasta este adevărata reprezentativitate.

loading...
Loading...

Citește și

Veşti RELE! Ce ne pregăteşte Fiscul!

Fiscul va trimite în a doua jumătate a acestui an decizii de impunere către toţi …

Un comentariu

  1. ” Sunt SINGURUL parlamentar parlamentar ramas alaturi de echipa PSD”! Breaking news! Victor Viorel, Liviu & Co sunt toti, demisionari??WAW!!
    „Consider ca lista…nu reflecta realitatea”! Pe bune, e reala si au fost si altii martori, nu sunteti in vreo ” realitate paralela”, visati si va ciupeste sotia sa va scape de cosmar!Lista E REALA SI REFLECTA REALITATEA VOTULUI, SUNTETI LA ” RETROGRADARE”! ( NU CA CEILALTI AR FI MAI BREJI)!
    ” Adevarata (??!!!!!!!!) Realitate( sic) si reprezentativitate sunt cei care m-au votat pe mine 60-70%)! ” Pai ce-ati facut pentru performanta ultimului loc domnule Weber, cine i-a convins sa produca prin votul lor, ” alta realitate” decat REALITATEA? Mai aveti 4 saptamani de deputatie, ce ” sapaturi” intentionati sa faceti?
    Si sa nu trec cu vederea cel mai important lucru! Va implor, ca fost votant sa dati o dezmintire cum ca acest comunicat ce presa , demn de un semianalfabet, e opera mintii si dictarii dvs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *