marți , 21 noiembrie 2017 - 17:42

Mii de consultații au dat medicii de la centrele de permanență din Gorj într-o lună

spital-(1)

Pe parcursul lunii aprilie, medicii au acordat 3.545 de consultaţii în toate cele 19 centre de permanență existente. Anul trecut, gorjenii s-au adresat în număr mare personalului medical de la centre, același trend fiind și anul acesta.

19 centre de permanenţă există pe raza județului Gorj: Samarineşti, Cătunele, Mătăsari, Peştişani, Logreşti, Turburea, Prigoria, Târgu-Jiu – trei centre, Tismana, Crasna, Tetila, Bîlteni, Târgu-Cărbuneşti, Ţicleni, Câlnic, Scoarţa şi Căpreni. „În luna aprilie am avut 3.545 de prezentări la centrele de permanenţă. La cele trei centre de permanenţă din Târgu-Jiu s-au prezentat 702 persoane. Din ce în ce mai mulți gorjeni se adresează medicilor de la aceste centre de permanență, căci nu mai merg la spital”, a spus Elena Pițian, purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Gorj. DSP efectuează destul de des controale la aceste centre, iar când sunt depistate nereguli, se iau măsuri. Zeci de verificări se fac anual, fiecare centru fiind „vizitat” de mai multe ori de inspectori. T.D.

loading...
Loading...

Citește și

TÂRGU JIU. VIDEO: DOI TINERI FURĂ GEANTA unei PATROANE, dintr-un MAGAZIN din PIAȚA MARE! Îi cunoașteți?

Furtul a avut loc ziua în amiaza mare, într-o alimentară din Piața Centrală din Tg …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.