Miniștrii propuși la ENERGIE și ECONOMIE, SCUZE și GAFE!

alexandru-petrescu-economie

CV-ul ministrului propus al Energiei, Toma Petcu, a fost postat plin de greşeli. În documentul publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor, Toma Petcu susţinea şi că poate conduce orice „compartiment din cadrul unei compani cu excepţia celui economic”.

petcu-toma

În document apar şi alte greşeli gramaticale, precum „dobţndite ăn cadru Şcoli Superioare” sau „deasemenea”.
Ministrul propus al Energiei s-a scuzat, spunând că a fost completat de secretara sa acum 10 ani.
„El a fost completat cred că de secretara mea acum 10 ani, când eram la CNAPDF SA, propus pentru director general adjunct. În momentul când suntem implicaţi în mai multe activităţi, iar eu eram preşedintele comisiei de mediu şi aveam câteva puncte importante pe ordinea de zi… Am spus atunci: sună, iei CV-ul de acolo, îl modifici şi mi-l dai să văd. Din păcate, nu mi l-a dat să-l văd. Eu eram convins că nici nu este pe site. Am aflat din presă că am CV-ul acolo. Pentru că cei de la grup l-au pus pe site. Nu este apanajul direct al deputatului”, Ieri dimineaţă, CV-ul plin de greșeli a fost retras de pe site-ul Camerei Deputaţilor şi a apărut un altul.

A încurcat borcanele

Viitorul ministru al Economiei, Alexandru Petrescu, a declarat, în timpul audierilor în comisiile parlamentare reunite pentru industrii şi servicii şi pentru politică economică, reformă şi privatizare, că ar dori să restructureze complexurile energetice Oltenia şi Hunedoara, companii care nu se află în subordinea Ministerului Economiei, ci la Ministerul Energiei. Petrescu a primit aviz pozitiv miercuri de la comisiile parlamentare, cu 40 de voturi pentru, 17 împotrivă şi o abţinere. Petrescu, propus de PSD pentru funcţia de ministru al Economiei, a fost întrebat, în cadrul comisiei de industrii şi servicii, ce planuri va demara în calitate de ministru. „Companiile aflate în dificultate, printre care şi complexurile energetice Oltenia şi Hunedoara, nu vor fi închise, ci vor trece printr-un proces de restructurare. Vom constitui un fond suveran de investiţii care să administreze activele statului. Vom acorda facilităţi firmelor cu probleme pentru a le ajuta să iasă din impas”, a spus Petrescu.

loading...
Loading...

Citește și

Încă o minivacanță pentru ANGAJAȚI!

Ziua de luni, 30 aprilie, a fost declarată prin OUG zi liberă pentru salariaţii din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *