Ministrul Economiei, Costin Borc, la Târgu Jiu. Ce cariere CEO vizitează ASTĂZI!

borc

Ministrul Economiei, Comerțului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, Costin Borc, va fi astăzi la Târgu Jiu, aşa cum a stabilit săptămânile trecute cu liderii sindicatelor din CE Oltenia, aflaţi la discuţiile la care a participat şi ministrul Energiei, Victor Grigorescu. 

Este foarte posibil ca pe lângă întâlnirea cu directorii CE Oltenia, ministrul Borc să aibă o întâlnire şi cu autorităţile judeţului. Discuţiile de la Târgu Jiu cu ministrul Economiei vizează în mod special exproprierile. Problema se află la carierele Jilţ Sud, Roşia, Pinoasa şi Tismana, care în lipsa aprobării legii 255 riscă să-şi întrerupă activitatea, nemaiavând front de lucru.

Vor conducere stabilă pentru CEO

De asemenea, se va discuta şi despre investiţiile necesare CEO prin PNI, mai ales că ministrul Energiei a şi semnat o finanţare de 21 de milioane de euro pentru modernizarea grupurilor energetice Rovinari şi Işalniţa. Nu în ultimul rând, reprezentanţii din minerit şi energie dar şi autorităţile locale vor solicita ministrului Borc, reprezentant al Guvernului tehnocrat, stabilitate în compania statului cu privire la conducerea Complexului Energetic Oltenia. După întâlnirea cu oamenii de decizie din CEO, ministrul Borc va merge în carierele din zona Jilţ.loading...
Loading...

Citește și

Șase zile până la executarea CE Oltenia! Suma: 310.000 de lei

Complexul Energetic Oltenia a fost somat de un expropriat al satului Lupoița că va fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *