Ministrul Sănătății dă în judecată o publicație

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, va acționa în judecată publicația care l-a acuzat că ar fi doar un pion în mafia medicamentelor, după cum anunță pe pagina sa de Facebook. Co-președinta PNL, Alina Gorghiu, deși nu-l cunoaște, i-a distribuit postarea din solidaritate.

 „Voi acționa în judecată „Național” pentru calomnie. Niciunuia dintre noi nu-i place să fie umplut de mizerii, mai ales când ele sunt împrăștiate de un ventilator cum este tabloidul CanCan.

Reiau faptele așa cum le-am mai expus pe 23 iulie:
– Domnul Nicolae Voiculescu nu este unchiul meu. Bunicul său este străbunicul meu. Această relație de rudenie îndepărtată s-ar încadra la gradul al cincilea, grad care nici măcar nu intră sub reglementarea expresă a Codului Civil. Evident, nu se poate pune problema unui conflict de interese.

– Nu am discutat nimic legat de minister cu domnul Nicolae Voiculescu. Singurul contact avut cu el din octombrie încoace a fost un schimb de sms-uri cu ocazia vehiculării acelorași calomnii pe 23 iulie în spațiul public.

– Am fost bursier al Institutului Aspen. Sunt unul din 200 de colegi din 15 țări. Printre ei se găsesc economiști, medici, artiști și oameni din sectorul public. Nicolae Voiculescu este membru în board-ul acestui institut, iar board-ul este format din 10 persoane.

Sursa: Dcnews.ro

loading...
Loading...

Citește și

FOTO ÎNFIORĂTOR! I-a înfipt SOŢIEI cuţitul în piept şi a lovit-o în cap cu un ciocan! Apoi, a intrat cu maşina sub un TIR! Şi poliţiştii s-au îngrozit!

Pe modelul crimei de la Timisoara, un barbat de 40 de ani din Arad și-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *