Minunata Românie! 9 locuri de vizitat în țară

locuri-romania1212

Generalul Sorin Gabriel Cozma, şeful Direcţiei Generale de Prevenire şi Combatere a Terorismului din cadrul SRI, avertizează însă că Daesh (n.r ISIS) pregăteşte un atac de mari proporţii. Aşadar, Europa este departe de a redeveni un continent sigur.

Dacă nu v-aţi luat deja biletele de vacanţă, nu vă grăbiţi să o faceţi! Turcia, Franţa sau Belgia sunt doar câteva dintre ţările preferate de români, care anul acesta au devenit ţinta teroriştilor. Sorin Gabriel Cozma, şeful Direcţiei Generale de Prevenire şi Combatere a Terorismului din cadrul SRI, a declarat, potrivit news.ro, că “se trece, treptat, de la radicalizare islamică la islamizarea radicalizării”, iar „indiciile arată că Daesh pregăteşte un atac de mari proporţii, inedit”. Din fericire, poţi avea parte de o vacanţă de vis şi pe plaiurile mioritice, aşa că vă prezentăm câteva dintre cele mai frumoase locuri din România.

Lacuri şi castele de legendă, cascade spectaculoase, sau oraşe neatinse parcă de timp. Nu, nu trebuie să zburăm ore ca să vedem aceste minunăţii. Pe toate le găsim în frumoasa Românie. Iată câteva dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din ţara noastră.

Sursa: http://www.click.ro/news/national/e-mai-sigur-tara-nu-plecati-afara-9-locuri-de-vizitat-romania

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Încă un accident în capul de pod de la Drăguțești! Un tânăr a MURIT celălalt în stare GRAVĂ!

În jurul orei 00:10 ISU Gorj a fost silicitat sa intervina la un accident rutier …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *