miercuri , 26 aprilie 2017 - 5:06

MISTER: Comoară ASCUNSĂ la Baia de Fier! Ce se întâmplă la sfârşitul săptămânii

competitie-baia-de-fier

În perioada 12-14 august, la Complexul Turistic Peștera Muierilor din Baia de Fier va avea loc competiția Trofeul Jnepenilor, fiind ce-a de-a V-a etapă a  Campionatului Naţional de Turism Sportiv „Ștafeta Munților”, organizată de către Asociația pentru Tineret Sport Turism și Ecologie.

Trofeul Jnepenilor 2016 este un eveniment ce cuprinde o gamă variată de activități în aer liber – trekking, orientare sportivă, cunoștințe turistice, escaladă, trasee pe via ferrata și alte jocuri în aer liber. „Legendele locului spun că în această zona s-a retras liderul spiritual al dacilor, Zamolxe, iar tot aici este locul în care Decebal, marele conducător dac, a ales să ascundă comoara neamului. La Trofeul Jnepenilor se pot înscrie atât persoanele ce doresc să practice într-o formă organizată, relaxantă, activități sportiv-cultural-ecologice, participând la categorii în funcție de vârsta și nivelul de pregătire (juniori, veterani, feminin, open), dar și părinților ce doresc să-și educe copiii într-un spirit eco, savurând împreună emoțiile unei compețiții (categoria family). Sportivilor temerari care vor lupta cu muntele și secundele le-am rezervat categoria elite”, au transmis organizatorii. La această competiție pot participa și persoane neorganizate juridic (în cluburi sau asociații), fiind vorba despre un eveniment socio-cultural. Detalii pe http://www.stafetamuntilor.ro

loading...

Citește și

ȘOC și GROAZĂ! MAȘINĂ în FLĂCĂRI, ÎN PLIN TRAFIC! Ce a făcut ȘOFERUL în secunda doi! A pierdut TOT

Un autoturism a luat foc ieri dimineață, în plin trafic. Șoferul, un bărbat din Mușetești, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.