Mistere ADEVĂRATE, dar neelucidate care îngrozesc până şi astăzi omenirea FOTO

vas

Au existat numeroase crime sau dispariţii de-a lungul ultimului secol care până în prezent nu au putut fi elucidate. Poveştile de mai jos sunt cu atât mai terifiante cu cât sunt adevărate, însă inexplicabile.

Misterul vasului SS Ourgan Medan
În iunie 1947, o navă care naviga prin strâmtoarea Malacca a început să trimită mesaje SOS mai multor nave din zonă. Mesajul era următorul: „Toţi ofiţerii, inclusiv căpitanul, sunt morţi, întinşi pe jos în salea de comandă sau pe punte. Posibil tot echipajul este mort”. Ulterior a urmat o pauză, înainte de ultima propoziţie „Am murit”. O navă americană, Silver Star, a auzit mesajul şi s-a îndreptat spre vas pentru a investiga. Ajunşi la bord, au descoperit că toţi erau morţi, fiecare dintre victime având pe faţă o expresie de frică. Mai mult, braţele erau extinse ca şi cum ar încerca să se prindă de ceva. În timp ce Ourang era transportat spre mal, un incendiu s-a iscal la bord şi nava a explodat. Până astăzi nu se ştie ce s-a întâmplat la bordul vasului respectiv.

Uimitoarea poveste a Carolinei Walter

carolina

O tragedie a avut loc în Freiburg, Germania, în anul 1867 atunci când Caroline Walter, o tânără de doar 16 ani, a murit în condiţii suspecte. Sora ei a cerut unui sculptor să creeze deasupra mormântului o sculptură în mărime naturală extrem de exactă. Bizar este faptul că în ultimii 148 de ani cineva pune acelaşi buchet de flori sub braţul sculpturii şi nimeni nu ştie cine face acest lucru.

Incidentul bizar din trecătoarea Dylatov

Dylatov
În 1959, nouă alpinişti experimentaţi s-au decis să urce pe versantul muntelui Ural din Rusia. În mod şocant, toţi au murit în moduri ciudate care nu pot fi explicate nici astăzi. Astfel, corturile lor erau întoarse pe dos şi pe lângă ele au fost descoperite urme de tălpi dezgolite ce duceau în pădure. Acolo, au fost găsiţi doi morţi, îmbrăcaţi doar în lenjerie intimă. Căutările ulterioare au mai scos la iveală încă trei cadavre în zăpadă, în zona corturilor. Două luni mai târziu, ceilalţi patru au fost găsiţi căzuţi într-o crevasă, la 75 de metri adâncime, fiind îmbrăcaţi cu hainele celorlalţi morţi.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...
Loading...

Citește și

Povestea japonezului care a fost dispreţuit întreaga viaţă pentru că a supravieţuit scufundării Titanicului

Cultura japoneză diferă în privinţa mai multor aspecte de cea occidentală, una dintre cele mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.