Moartea patronului de HOTEL și benzinării, Ilie Cârstoc, ASCUNDE un DETALIU ŞOCANT! A murit la FIX UN AN de când a făcut ASTA!

carstoc-lumanare

Unul dintre oamenii de afaceri ai Municipiului Târgu Jiu, cu o avere destul de importantă, s-a stins din viață, ieri, la vârsta de 65 de ani.

carstoc-patron

Iilie Cârstoc avea probleme cardiace de câțiva ani, iar apropiații susțin că acesta ar fi fost motivul morții sale fulgerătoare. Conform unor informații apărute în presa locală, în dimineața zilei de 2 noiembrie, fiul său, Florin, a mers în camera acestuia după ce a observat că tatăl său nu se trezise. Tânărul a avut un șoc în momentul în care și-a data seama că tatăl său nu mai respiră. Medicii legiști urmează să stabilească, zilele acestea cauza exacta a decesului.

Deţinea toate benzinăriile IPECO din judeţ

casa4
Aici locuia Ilie Cârstoc

Patronul era o prezență extrem de discretă în mediul afaceriștilor din Târgu Jiu. Acesta, alături de alți asociați, deținea Hotel Story din zona CAM și toate benzinăriile IPECO din județ. Ilie Cârstoc a avut o singură apariție publică, anul trecut, la inaugurarea hotelului său. Culmea ironiei, omul de afaceri a murit la fix un an de zile de la acest eveniment, la care au participat autorităţile locale şi judeţene, dar şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Slujba de inmormantare se va tine sambata, 5 noiembrie, ora 12.00, la Biserica “Sfintii Voievozi” din Targu-Jiu, iar inhumarea va avea loc la Cimitirul Municipal Targu-Jiu.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Mesaj sfâșietor după moartea fratelui cântăreței Mira! Vezi ce a postat mama lui „U-Zi” pe Facebook!

Tânărul care și-a pierdut viața în urma accidentului care a avut loc în noaptea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *