Mocioi, ADEZIUNE la ALDE. Vîlceanu: A făcut o PASIUNE pentru penali!

dian

Deputata din colegiul numărul 5 a trecut, cu o zi înainte de startul campaniei electorale, în echipa senatorului Dian Popescu.

Niculina Mocioi a apărut, din nou, în spațiul public după câteva luni bune de absență. Deputata a decis, până la urmă, să părăsească barca liberalilor și să treacă la Alianța Liberalilor și Democraților gorjeni. Dian Popescu a prezentat-o în conferința de presă de ieri pe nou-venita în partid.”Mulțumesc doamnei Niculina Mocioi că a venit și s-a alăturat mie și echipei ALDE în aceste alegeri și nu numai în aceste alegeri. Sper ca echipa ALDE să rămână o echipă și să se dezvolte în continuare. O să vedeți, sunt și alți politicieni cu experiență, care o să vină în ALDE. Sunt convins că nu este o surpriză foarte mare pentru dumneavoastră. Cred că vă dați seamă că după această conferință și ceilalți adversari politici o să înțeleagă de ce am spus că ALDE se bate în Gorj pentru locul 2. Locurile 3, 4, celelalte rămân PNL-ului, PMP-ului și celorlalte partide”, a declarat liderul ALDE Gorj.

Niculina Mocioi a explicat de a făcut pasul spre ALDE

„În ultimul an, din păcate, nu am putut să mai fac politică. Decât în parlament am putut să-mi exprim opțiunea mea ca și parlamentar pentru fiecare proiect în parte. Sunt multe lucruri de spus. Probabil, vă întrebați de ce ALDE și de ce acum. De aproape un an am preferat să nu mai ies public cu niciun fel de declarație. Nu mi-a fost simplu, recunosc, dar acest an este unul încărcat. Am avut alegerile locale. Eu nu am aș fi putut merge de mână cu un candidat care nu a fost fair-play o dată față de echipă. La fel de important este că nu am putut să ies public să spun ceva împotriva acelui candidat, pentru că s-ar fi interpretat că atac partidul din interior. Așa că am ales să-mi fac treaba strict ca și parlamentar și să nu dau curs la niciun fel de provocare pentru că au fost destule. Mă refer la domnul Lupulescu. Nu poți să accepți o candidatură în acel mod mizerabil. Din acel moment, eu m-am retras din ceea ce înseamnă politica PNL-ului de la Gorj”, a declarat Mocioi.

„Doamna Mocioi este la ALDE dinainte de locale”

Pentru liderul PNL Gorj, Dan Vâlceanu, plecarea Niculinei Mocioi la ALDE nu a fost o surpriză. „Doamna Mocioi este la ALDE dinainte de locale. Cu noi n-a mai avut nicio tangență, cel puțin s-a observat lucrul acesta foarte ușor. Din punctul meu de vedere, eu am avut de mai multă vreme impresia că doamna Mocioi a făcut o pasiune pentru penali. S-ar putea să fie numai impresia mea”, a reacționat Vîlceanu.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

S-a dat lege. Cum poți să ieși la pensie MAI DEVREME!

În România, vârstă legală de pensionare este de 65 de ani, pentru bărbați, și 63 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *