Mocioi, susținută pentru postul de subprefect

mocioii

Niculina Mocioi ar putea fi propunerea ALDE Gorj pentru funcția de subprefect de Gorj. Totul depinde de cum vor fi împărțite funcțiile la nivel central, iar dacă organizația de la Gorj va prinde un astfel de post. Fostul membru ALDE Gorj, Ion Rușeț, spune că, din câte știe, Mocioi este o variantă pentru acest post, mai ales că nu a venit degeaba în partid, ci pentru a obține ceva.

Schimbarea prefectului și subprefectului de Gorj este o chestiune de timp, iar PSD și ALDE își fac calculele deja despre persoanele pe care le vor trimite pe scaunele respective. Dacă social democrații îl vor propulsa pe Ciprian Florescu în fotoliul de prefect, cei de la ALDE s-au gândit la o persoană de sex feminin. Niculina Mocioi, proaspăt înscrisă în ALDE, are cele mai mari șanse de a fi susținută pentru funcția respectivă, conform lui Ion Rușeț. „În campanie, pe lângă Dian Popescu, au mai fost și alți demnitari, foști parlamentari, care nu s-au dus degeaba în ALDE. Credeți că Niculina Mocioi s-a dus degeaba în ALDE? Nu face politică timp de un an și jumătate și apoi apare și spune că… sunt apropiată și mă regăsesc în ideologia celor de la ALDE”, a spus Rușeț. Niculina Mocioi s-a înscris în ALDE Gorj la începutul lunii noiembrie, însă nu s-a regăsit pe lista de candidați la alegerile parlamentare.

loading...
Loading...

Citește și

DEPUTAT de Gorj, ATAC la LIDERII sindicali din CEO!

Liderul PNL Gorj a fost deranjat de faptul că sindicaliștii nu au reacționat după ce …

3 comentarii

  1. Eu din câte știu ,concluzii rezultate din diverse situații, doamna Mocioi a venit la ALDE deoarece s-a săturat de personaje care pun problema ca mai sus(ca sa fiu drăguț în exprimare),pentru că actualul partid PNL are o politică agresivă și promovează nonvalorile ,dar și pentru ca adevăratul liberalism este doar la ALDE. Rușeț a dezamăgit pe mulți și ar fi frumos să explice el de ce a plecat de la ALDE.

  2. pt ionel s. mai bine ai tace din gura ca esti pe dinafara mocioaica a fost trimisa de mantog pt a prinde si ea ceva ca de nu erau oameni capabili in alde si care au muncit trebuiau sa mai aduca dihan niste fosile pe care le-a ciugulit ca de el saracu nu mai are nimic.pina nu dispare dihan alde nu o sa aiba un viitor bun

  3. pai la ce a facut dihan cu oamenii din partid e normal ca ei sa plece si sa aduca pe ultima suta de metri asa zis unii demnitari .dihan a crezut ca daca aduce toti traseistii iese si el deputat dar si-a cam luat teapa oamenii au stiut ce jeguri si penali au venit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.