duminică , 17 decembrie 2017 - 19:36

Modificare de ultimă oră în Codul Muncii. Sunt vizaţi toţi angajaţii!

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea prin care ziua de 1 iunie, când se celebrează Ziua Copilului, este declarată zi de sărbătoare legală, devenind astfel zi nelucrătoare la nivel național.

Propunerea legislativă pentru modificarea articolului 139  din Legea nr. 53/2003 – Codul Muncii a fost semnată de parlamentari de la toate partidele parlamentare și a fost adoptată de Parlament în unanimitate, scrie News.ro.

Scopul propunerii legislative este ca de Ziua Copilului, pe 1 iunie, părinții să beneficieze de o zi liberă, pentru a putea să petreacă mai mult timp cu copiii lor.

1 iunie devine astfel a 14-a zi liberă din an, după 1 și 2 ianuarie, 24 ianuarie, prima și a doua zi de Paște, 1 mai, prima și a doua zi de Rusalii, 15 august, 30 noiembrie, 1 decembrie și 25 și 26 decembrie.

loading...
Loading...

Citește și

Care sunt bonurile câştigătoare la extragerea de ASTĂZI!

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) organizează duminică, 17 decembrie, o nouă extragere pentru selecţia celor 100 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.