duminică , 4 decembrie 2016 - 5:52

Modificare de ultimă oră în Codul Muncii. Sunt vizaţi toţi angajaţii!

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea prin care ziua de 1 iunie, când se celebrează Ziua Copilului, este declarată zi de sărbătoare legală, devenind astfel zi nelucrătoare la nivel național.

Propunerea legislativă pentru modificarea articolului 139  din Legea nr. 53/2003 – Codul Muncii a fost semnată de parlamentari de la toate partidele parlamentare și a fost adoptată de Parlament în unanimitate, scrie News.ro.

Scopul propunerii legislative este ca de Ziua Copilului, pe 1 iunie, părinții să beneficieze de o zi liberă, pentru a putea să petreacă mai mult timp cu copiii lor.

1 iunie devine astfel a 14-a zi liberă din an, după 1 și 2 ianuarie, 24 ianuarie, prima și a doua zi de Paște, 1 mai, prima și a doua zi de Rusalii, 15 august, 30 noiembrie, 1 decembrie și 25 și 26 decembrie.

loading...

Citește și

Accident cu TREI VICTIME! SMURD şi ISU Gorj, la faţa locului!

SMURD  Motru, ISU Gorj şi SAJ Mehedinţi au intervenit  într-un grav accident produs la Broşteni, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.