miercuri , 13 decembrie 2017 - 9:26

Monedele vechi cu Mihai Viteazu se cumpără chiar și cu 200 de lei!

100lei

Moneda de 100 de lei cu Mihai Viteazu este unul dintre cei mai cunoscuţi bani ai României. Chiar dacă, înainte de a fi scoasă de pe piaţă, ajunsese să nu mai aibă nicio valoare, acum se vinde pe site-urile de licitații cu sume cuprinse între 100-200 de lei noi. Această monedă a fost pusă în circulație pe 1 decembrie 1991. Valoarea nominală a monedelor emise în 1991 şi 1992 este scrisă cu cifre groase. Începând din 1992 au fost bătute monede cu valoarea nominală scrisă cu cifre subţiri. De asemenea trebuie amintit faptul că, pentru a primi banii de la colecţionari, moneda cu chipul lui Mihai Viteazul trebuie sa fie una dintre cele nominale care au fost emise intre 1991 – 1992, care au valoarea nominala scrisa cu cifre groase.

loading...
Loading...

Citește și

Elevi gorjeni IMPRESIONAȚI de PARLAMENTUL EUROPEAN

Zeci de elevi și studenți din Târgu-Jiu, Craiova, Galați, Iași, Constanța, București au avut ocazia …

Un comentariu

  1. Buna. Am văzut un anunț pe internet si as dori sa stiu daca este adevărat si unde sa le vând …monezi vechi de 100 cu Mihai Viteazu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.