Morega, despre ministrul Energiei: Îl preferam pe Gerea

morega

Dan Ilie Morega îl desființează pe noul Ministru al Energiei. Fostul deputat nu crede că Toma Petcu va conduce mult timp ministerul.

Dan Ilie Morega crede că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a făcut cea mai proastă alegere, propunându-l pe Toma Petcu pentru portofoliul de ministru al Energiei. Președintele Institutului de Analiză Investigații Publice și Politice crede că PSD-ul ar fi trebuit să dea ministrul, nu ALDE. Morega nu-l consideră pe Petcu un profesionist, având în vedere că până acum nu a avut nicio tangență cu mineritul sau energia din România.”Propunerea pentru Ministerul Energiei este o propunere total anacronică. Văd că Tăriceanu nu mai este în toate mințile. Ministerul Energiei trebuia să-l țină PSD-ul și să fi pus un om pregătit și care să fi lucrat în domeniul energiei. Mai bine, îl preferam pe Gerea de zece ori, deși eram împotriva lui Gerea cu care am fost coleg în Parlament. Acesta se situează la kilometrul 100 față de Gerea. Acest individ este cea mai proastă numire dintre toate ministerele și cred că nu va rezista foarte mult, pentru că va începe o campanie împotriva lui, mă aștept la reacții și de la o serie întregă de ONG-uri , din partea opoziției și chiar din partea mass-media”, a declarat Morega.

loading...

Citește și

Florescu MĂTURĂ TOT în Prefectură! Vezi la cine RENUNȚĂ din cabinetul propriu!

Ciprian Florescu a fost numit prefect de Gorj, înscăunarea urmând a fi făcută, cel mai …

Un comentariu

  1. fugi tataie si te culca . Cu gainile .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.