Moșoiu, FOC Și PARĂ! Ce l-a scos din MINȚI pe fostul primar

vasile-mosoiu-primar-dragutesti

Vasile Moșoiu este indignat de faptul că judecătorii gorjeni i-au dat câștig de cauză lui Ion Ianăși pentru a reveni în fruntea primăriei Vladimir, iar el a pierdut procesul la Târgu-Jiu.

Primarul revocat al comunei Drăguțești nu înțelege cum de instanța de judecată i-a permis să candideze în alegerile din 5 iunie după ce a fost condamnat cu suspendare în urma unei tranzacții cu un teren vândut primăriei și tot aceeași instanță a decis că ordinul Prefectului de încetare a mandatului este legal. Vasile Moșoiu a reacționat după ce a văzut că Ion Ianăși a câștigat procesul cu Prefectura și a revenit pe funcția de primar al comunei Vladimir, asta deși nu ieșise din perioada de încetare a mandatului în urma condamnării cu suspendare. “În primul rând, vreau să-mi felicit colegul primar Ianăși că a avut noroc de un complet de judecată obiectiv și corect, iar eu, cum spunea președintele Iohannis, am avut ghinion. Mi se pare absurd ca un tembel de la Prefectură să demită un primar, iar o instanță de judecată să-i dea dreptate. Colegul meu primar Ianăși este sub condamnare 1 an și patru luni, eu am terminat condamnarea, el câștigă și eu pierd, mi se pare un lucru absurd. Nu văd logica cum la interval de șapte zile, unul pierde și altul câștigă. Singura speranță a românilor mai era în justiție, dar la ce se întâmplă la ora actuală, eu sunt dezamăgit. Într-adevăr, ce pot să fac? Decât un recurs, dar e absurd să fiu singurul primar din țară căruia i se încetează mandatul și o instanță de judecată, aceeași instanță de judecată, unui primar să i se admită o acțiune și altui primar să-i fie respinsă”, a precizat Vasile Moșoiu.
loading...
Loading...

Citește și

PROBLEME MARI într-o COMUNĂ din Gorj. PRIMAR: Situația e GRAVĂ!

Edilul comunei Bolboși, Gheorghe Bilea, se chinuieşte de doi ani să găsească o firmă care …

6 comentarii

  1. Nu intelege pentru ca nu are creiier , el a fost condamnat pentru fapte de coruptie pe cand Ianasi a fost condamnat pentru accident din culpa .

  2. ii dau dreptate domnului Mosoiu cand spune ca singura speranta ne-a fost in justitie. numai ca domnul Mosoiu ar trebuii sa se uite si la cazul dansului, unde am sperat ca primeste pt faptele de coruptie ceva ani de puscarie cu executare. dar justitia ce-mi face? ia dat cu suspendare. pai e corect?

  3. Felicitari Liviu , atunci cand a fost condamnat cu suspendare justitia a fost ,,,,corecta .

    • PT.MARIA TRASEISTA-JURISTA ,CONFLICTUL DE INTERESE ESTE INFRACTIUNE DE SERVICIU NU DE CORUPTIE .IMPORTANT ESTE JUDECATA A DOUA FAPTE IDENTICE CU SOLUTI DIFERITE>MOSOIU POATE SA FIE INFRACTOR IN SERIE VORBIM DE SPETA IN SINE.PRIMARUL TROACA DE LA PADES A FOST SUSPENDAT IN MANDATUL TRECUT TOT PT.FAPTE PRIVIND CIRCULATIA RUTIERA.ASTEPT RASPUNSUL UNUI SPECIALIST NU A UNEI LEPRE CA MARIA.

  4. Nebunule de Sugibel , ce nume ti ai tras ,,,,,nebunule .Te a scapat gura ,,,,nebunule .

  5. Durerea cea mai mare este aceea ca a iesit din Primarie cu tinicheaua intre picioare si nici o apa din lume nu -l mai spala pentru pacatele facute si furaciunile comise.Ai fost mereu un om vertebral si un etalon pt multi insa ai dat cu liveju in fasole cand iti era lumea mai draga,vazandute in virful piramidei ai crezut ca nimeni nu te mai doboara de pe metereze.E GREU SA AJUNGI IN VARF,IAR APOI CADEREA ESTE DUREROASA .Putin timp sa te reculegi si sa te caiesti nu strica asa ca lasane,si nu mai judeca pe nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *