Moșoiu și Ianăși NU se lasă DEMIŞI! Ce VOR FACE!

mosoiu-ianasi

Primarii liberali ai comunelor Drăguțești și Vladimir, Vasile Moșoiu și Ion Ianăși, știu cine-s vinovații pentru că au ajuns în situația de a-și pierde mandatele.

Vasile Moșoiu pune tunurile pe șeful Serviciului Legalitate din cadrul Prefecturii Gorj. Primarul din Drăguțești îl acuză pe Liviu Diaconescu că a tracasat angajații primăriei și că a făcut tot posibilul să-i înceteze din nou mandatul de primar obținut în alegerile din 5 iunie: “La Prefectură este un individ pe nume Liviu Diaconescu. Inclusiv în campania electorală s-a antepronunțat că Vasile Moșoiu nu va putea să-și exercite niciodată funcția de primar. A fost o manipulare. Nu se poate ca un reprezentant al Prefecturii să cheme secretarul Primăriei Drăguțești, angajații, să-i tracaseze. Mi s-a fi părut normal să se facă oficial corespondența nu să cheme la el secretarul primăriei. Inclusiv eu am fost chemat la Prefectură iar un reprezentant al instituției mi-a spus să-mi dau demisia, am și martori. Pe Liviu Diaconescu îl consider vinovat inclusiv pentru blocarea Legii Funciare în județ. Nu-mi rămâne decât să contest ordinul în instanță. Dacă judecătorii îmi vor da dreptate, voi merge înainte, dacă nu, asta-i viața, mă voi abține de la a face politică”, a declarat primarul de la Drăguțești.

Ianăşi: Trebuie să mă întorc înapoi în pușcărie?  

Ca și Vasile Moșoiu, Ion Ianăși anunță că va contesta în instanță ordinul de încetare a mandatului. “O să contest ordinul în instanță pentru că nu mi se pare normal să pierd mandatul pentru  un lucru banal. Nu sunt acuzat de corupție, nu am făcut absolut nimic. Mai am trei săptămâni din acea condamnare la un an și patru luni cu suspendare, după care voi intra în perioada de încercare. Atunci,  în cazul în care aș mai comite o infracțiune, ar trebui să fiu schimbat. Dacă ies din pușcărie, nu trebuie să am parte de libertate, trebuie să mă întorc înapoi în pușcărie? Voi contesta ordinul și vom vedea ce se va întâmpla. Probabil secretarul va conduce primăria”, a declarat Ion Ianăși.
loading...
Loading...

Citește și

ÎNDEMN pentru BUGETARII nemulţumiţi de venituri: Să plece la PRIVAT!

Preşedintele organizaţiei ALDE Târgu-Jiu a reacţionat după ce, la finele săptămânii trecute, asistentele şi infirmierele …

3 comentarii

  1. Foarte bine .sa revina la primarie Mosoiu .merita .Popescu nu este un bun manager .stie sa faca doar hore la cramuri . dar decT Butan .care a mai fost .mult mai bn cu Popescu .

  2. Popescu s.a si vazut primar . este viceprimar cu atributii de primar .ca sa stie toate lumea .asta a decis prefectura gorj

  3. Mvmu-ie reprezintă trecutu’. Ciocoii ce.a jefuit cetatenii din Dragutesti. A ignorat legea. Felicitări Dl Liviu Diaconescu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *