vineri , 28 aprilie 2017 - 13:14

Motiv de BUCURIE: Încă o zi de sărbătoare pentru TOȚI!

parlament

Ziua de 10 octombrie ar putea deveni Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești. Dacă legea va fi votată atunci fructele, legumele, brânza sau carnea ar putea avea o zi specială a lor. 
Legea a fost depusă în Parlamentul României de către vicepreședintele Comisiei pentru Agricultură, deputatul Alexandru Stănescu. Ziua de 10 octombrie ar putea deveni Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești, zi în care românii se vor putea bucura de calitatea produselor agricole românești, întrucât producătorii vor organiza târguri și expoziții cu produsele lor. Nu va o zi liberă, ci doar festivă, autoritățile locale fiind obligate să sprijine manifestările producătorilor români. ”Propunerea legislativă privind instituirea zilei de 10 octombrie – Ziua națională a produselor agroalimentare românești va avea efect pozitiv, pe termen lung, asupra producătorilor agricoli, prin valorificarea propriilor produse către consumatori și stimularea acestora pentru a produce calitativ și cantitativ pentru viitor”, spune alesul.

loading...

Citește și

Florescu a fost numit prefect în prezența soției!

Ciprian Florescu a fost numit oficial prefect de Gorj. La ceremonia de învestire a participat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.