joi , 23 februarie 2017 - 13:35

Motiv de BUCURIE: Încă o zi de sărbătoare pentru TOȚI!

parlament

Ziua de 10 octombrie ar putea deveni Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești. Dacă legea va fi votată atunci fructele, legumele, brânza sau carnea ar putea avea o zi specială a lor. 
Legea a fost depusă în Parlamentul României de către vicepreședintele Comisiei pentru Agricultură, deputatul Alexandru Stănescu. Ziua de 10 octombrie ar putea deveni Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești, zi în care românii se vor putea bucura de calitatea produselor agricole românești, întrucât producătorii vor organiza târguri și expoziții cu produsele lor. Nu va o zi liberă, ci doar festivă, autoritățile locale fiind obligate să sprijine manifestările producătorilor români. ”Propunerea legislativă privind instituirea zilei de 10 octombrie – Ziua națională a produselor agroalimentare românești va avea efect pozitiv, pe termen lung, asupra producătorilor agricoli, prin valorificarea propriilor produse către consumatori și stimularea acestora pentru a produce calitativ și cantitativ pentru viitor”, spune alesul.

loading...

Citește și

PSD Gorj spune că nu strânge semnături pentru Ciurel

Social democrații gorjeni neagă faptul că ar avea vreo legătură cu strângerea de semnături pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.