Motreni, dormiți liniștiți! Gigel lucrează pentru voi

claudiu_mateiAuzindu-l pe primarul de la Motru vorbind despre chestiuni legate de confortul minim al comunității, adică de căldură, ca despre niște operațiuni care presupun un efort colosal din partea administrației, îmi venea să zic: motreni, vă meritați soarta! Lucrurile au fost cu mult mai grave și locuitorii orașului trebuie să știe că Gigel își tranșa disputele politice în emisiuni, în timp ce ei dârdâiau în apartamente și „arunca cu rahat în ventilator” sperând să-i împroaște pe rivalii săi politici din PSD, adică pe viceprimarul Morega și pe fostul director, actual administrator special (?!) al UATAA, Corcoață. E de aprofundat și situația furnizorului de agent termic, dar mai ales optica acționarilor care l-au desemnat administrator special tocmai pe cel care a băgat-o în insolvență. Revenind, Gigel nu a învățat încă, în cele cinci luni de mandat, că ”iarna nu-i ca vara”, sau e prea docil șefului său pe linie de partid și, dacă tot s-a ivit ocazia, de ce să nu le-o tragă pesediștilor care l-au agasat în campanie și să-i bage în gura oamenilor!? I-a convocat și pe administratorii de la asociațiile de proprietari, dar oamenii au înțeles că Gigel e doar fantoșa lui Costică Militaru.

Motrenii trebuie să știe că au fost batjocura cuplului Gigel-Militaru și au stat în frig câteva zile, în principal din cauza lipsei de viziune a primarului și dorinței de răzbunare a celor doi liberali care conduc orașul. Adică, dacă Gigel îl chema pe Corcoață și îi spunea să se execute, scurt, să facă reviziile și să dea drumul la căldură în câteva zile și ăla nu percuta, putea să-l facă să se ceară afară, însă primarului i-a convenit situația, ba chiar a provocat-o.

Ce le propune Gigel motrenilor? Proiecte. Dar ce proiecte? Izolarea termică a instituțiilor publice și a Casei de Cultură. Adică să nu le fie frig funcționarilor din birourile administrației publice locale și șobolanilor din Casa de Cultură aflată în paragină și fără aviz de funcționare ISU. În chestiuni importante, cum e termoficarea orașului, primarul nu știe, trebuie să afle și a tocmit specialiști care să-i spună, plătiți din banii publici, „of cors”, și va stabili apoi valoarea investiției. Până se dezmeticește primarul și începe să priceapă ”pas cu pas” cum e cu administrația, iarna trece, motrenii uită că Gigel i-a lăsat în frig, că-i preocupat să fie cald doar în birourile din clădirile publice…și la primăvară le mai servește un set de proiecte.

loading...
Loading...

Citește și

Corupția și indiferența ucid în continuare

Acum un an, România s-a trezit în fața unei tragedii fără margini, ce a modificat …

2 comentarii

  1. unde dracu s-a mai auzit ca un primar.GIGEL FRONE in cazul nostru sa se opuna unor servici cand el trebuie sa garanteze ca orasul va fi bine……a refuzat caldura…asta sigur a facut blat cu pensionarii ca deh candideaza militaru si trebuie voturi….alo gigele….da noi ailalti ce am facut ma nene ma….am stat in frig

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *