luni , 20 noiembrie 2017 - 4:08

Muja: ALDE are ușile deschise pentru oricine

Ninel-Muja_cmyk

Vicepreședintele Consiliului Județean Gorj din partea ALDE, Ninel Muja, a vorbit despre înscrierea deputatului Scarlat Iriza în partidul condus de Tăriceanu. Muja este convins că experiența politică a lui Iriza îi va ajuta la alegerile parlamentare.

În ceea ce privește posibila candidatură la alegerile parlamentare a lui Scarlat Iriza, Muja a declarat că cei care se vor regăsi pe listă vor fi numiți de liderii de la București. “În momentul de față nu a venit decât domnul Iriza. După cum știți, ALDE este un partid nou. Este normal să aibă ușile deschise. Domnul deputat Iriza are o experiență politică și sigur ne va ajuta în activitatea politică desfășurată la ALDE. La momentul acesta ALDE este în alianță cu PSD. Pentru parlamentare vom candida separat pe liste, dar în politică se pot schimba lucrurile. Eu cred că lista pentru parlamentare se va discuta la București și Bucureștiul va stabili cine va fi pe listă”, a declarat Ninel Muja.

loading...
Loading...

Citește și

Deputatul Vîlceanu: Măsurile economice luate de Guvernul PSD-ALDE au dus România cu un picior în groapă

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a prezentat, la finele săptămânii trecute, concluziile unui raport al …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.