Muja, propunerea ALDE pentru postul de vicepreşedinte CJ. Borcan vrea deputat

Ninel-Muja

ALDE şi-a desemnat persoana care va ocupa funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Economistul Ninel Muja este cel care va face echipă cu Ciprian Florescu şi Cosmin Popescu în Consiliul Judeţean. Copreşedintele ALDE, Marius Borcan, a declarat că nu este dezamăgit că a pierdut acest post, pentru că va candida pentru un loc în Parlamentul României

Ninel Muja este convins că va avea o colaborare bună atât cu Ciprian Florescu, cât şi cu preşedintele Cosmin Popescu. În ceea ce priveşte planurile sale pentru judeţ, Muja îşi propune să aducă cât mai mulţi investitori. „Am rămas propunerea ALDE pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Domnul Borcan nu s-a supărat pentru că am înţeles că are un alt proiect politic pentru viitor. Sunt convins că voi avea o colaborare foarte bună cu preşedintele şi cu vicepreşedintele Florescu. Sunt de profesie economist. Lucrez de 33 de ani la Petrom. Am lucrat la resurse umane, am fost director, am lucrat pe manager de proiect. În momentul de faţă am un contract de colaborare cu o societate de la Târgovişte pe calificare locuri de muncă. Vreau să fac cât mai multe lucruri bune pentru acest judeţ. Vreau să dezvoltăm judeţul, să aducem investitori şi să creăm locuri de muncă”, a declarat Ninel Muja.

Borcan: Îmi depun candidatura pentru un post de deputat”

Deşi urmărea de mult această funcţie, Marius Borcan a declarat că nu este dezamăgit de numirea lui Muja în funcţia de vicepreşedinte al CJ. Acesta a anunţat oficial că va candida la alegerile din toamnă pentru un loc în Camera Deputaţilor. „Eu nu am nicio dezamăgire. ALDE este într-un proces de fuziune până în 2017. Acest partid se compune din două formaţiuni, este vorba de PC şi PLR. Cele două au devenit ALDE. Îl voi susţine pe colegul meu Muja pentru funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean. Partidul Conservator îşi va depune documentaţia pentru un post de deputat în toamna acestui an. Va candida la alegerile parlamentare. Ca să nu fie nicio surpriză, până la finele acestei săptămâni îmi voi depune CV-ul şi toate actele necesare pentru a candida pentru o funcţie în Camera Deputaţilor. Consider că îndeplinesc toate calităţile necesare pentru o funcţie de deputat”, a declarat Borcan.

loading...
Loading...

Citește și

Numărul INSOLVENȚELOR și DIZOLVĂRILOR de firme a CRESCUT!

Numărul societăţilor comerciale şi persoanelor fizice autorizate intrate în insolvenţă a crescut în primul trimestru …

Un comentariu

  1. Bravo, Ninele. I-ai luat fata lui grivei „prietenul” tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *