marți , 12 decembrie 2017 - 4:38

Muja: Suma pe care trebuie s-o dea candidaţii ALDE, în discuţie

ALDE

Vicepreşedintele ALDE Gorj, Ninel Muja, a fost marţi la Bucureşti, unde s-a întâlnit cu liderii de la centru. Acesta însă a declarat că nu au vorbit despre sumele pe care candidaţii trebuie să le doneze partidului pentru a se intra în cursa pentru alegerile parlamentare.
Muja a precizat că membrii organizaţiei ALDE Gorj vor respecta deciziile luate de liderii de la Bucureşti. „Am fost la Bucureşti şi am purtat discuţii. Vom avea o întâlnire, vineri, cu toţi aleşii locali la nivelul judeţului Gorj. O să stabilim un program pentru următoarea etapă. Pentru stabilirea candidaţilor încă nu am purtat o discuţie. Decizia finală în privinţa candidaţilor se va lua la nivel de Bucureşti. Nu am discutat despre suma de bani pe care candidaţii trebuie să o doneze partidului, o să discutăm. Acum e clar că trebuie respectată legislaţia, lucru care se va întâmpla. Nu aş vrea să comentez vizavi de această sumă. Fiecare partid va avea cheltuieli în campania electorală şi probabil fiecare partid îşi va stabili o anumită sumă, în conformitate cu legislaţia”, a declarat Ninel Muja. Viitorii candidați la alegerile parlamentare ai ALDE trebuie să mai îndeplinească o condiție foarte importantă: trebuie să aibă „buzunare adânci și pline cu bani“. Concret, pentru a candida la un post de deputat sau senator, un membru ALDE trebuie să cotizeze la partid cu 60 de salarii minime brute pe economie, în sumă totală de 63.000 lei (14.000 euro).loading...
Loading...

Citește și

Cârciumaru, despre SCHIMBAREA lui Boza de la CEO!

Președintele Partidului Social Democrat Gorj susține că ministrul Energiei și secretarii de stat din minister …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.