marți , 21 noiembrie 2017 - 17:39

Muzeul Județean vă așteaptă cu o nouă proiecție de FILM!

muzeu3

Muzeul Județean Gorj „Alexandru Ștefulescu” organizează joi, 3 noiembrie, de la ora 17,00 o altă proiecție din cadrul proiectului British Documentary, ediția a VI-a, realizat în parteneriat cu British Council România. Documentarul ce va fi prezentat se numește : Libertatea de a promova ura/ Close Up – Freedom to Broadcast Hate (2014, 47 minute). „Freedom to Broadcast Hate Pe măsură ce Orientul Mijlociu continuă să se scindeze din pricina războiului, a violențelor sectante și a înăbușirilor sângeroase ale revoltelor arabe, BBC Arabic investighează canalele de televiziune care promovează nestingherit ura colectivă. Odată cu începutul „Primăverii arabe” în 2011, Orientul Mijlociu a cunoscut proliferarea unor noi canale de televiziune dispuse să propovăduiască mesaje cu caracter politic și religios publicului dornic să audă lucruri care, înainte de toate aceste evenimente, nu puteau fi menționate. În acest documentar, BBC Arabic analizează îndeaproape aceste canale și impactul lor în societate. Documentarul este subtitrat în limba română. Vă așteptăm în număr cât mai mare”, se arată într-un comunicat.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

Simpozion la UCB Târgu Jiu

Simpozionul Naţional ”ION POPESCU VITESTI-savant geolog”, organizat de Universitatea ”Constantin Brâncuşi” din Targu-Jiu , Muzeul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.