luni , 11 decembrie 2017 - 22:39

Neamţul de la CEO, criticat de Cârciumaru

klaus-leiders-cmk

Florin Cârciumaru nu este de acord cu numirea lui Klaus Leiders la conducerea Complexului Energetic Oltenia. Edilul a declarat că este greşit ca un om care nu are experienţă în domeniul energetic să se afle la conducerea unei societăţi energetice cum este CEO. 

De asemenea, Cârciumaru a criticat şi decizia noului şef din CEO de a veni la prima şedinţă însoţit de soţia sa. „Este un lucru anormal pentru actul de conducere din cadrul unui complex energetic, cum este CEO. Părerea mea că cei care l-au pus să se trezească la timp pentru că nu este corect să dai conducerea unui mastodont pe mâna unui om care în viaţa lui nu a lucrat pe un domeniu din activitatea complexului. Cred că este timpul ca cei care au făcut această nominalizare să se trezească până nu este prea târziu. Ca primar al municipiului Târgu Jiu, consider că nu este corect ce se întâmplă la ora actuală la nivelul conducerii Complexului Energetic Oltenia”, a declarat Florin Cârciumaru.

loading...
Loading...

Citește și

Transelectrica a cumpărat cărbune de la CEO în timp ce vântul era în top

Producţia de energie eoliană s-a aflat ieri dimineaţă pe primul loc, în topul resurselor care …

4 comentarii

  1. Guten tag her furer.Sau pe oltenește ,,buna ziua dle conducator.”Sau ba nene dacă-ți iubești olteanca ori stat acasă lângă ea ori înveți tu oltenește, zăvezi si sa înțelegi ce vei semna pe viitor, ca bucureștenii înfometați dar jmengheri nu te pun ptrca ești blond cu ochii albăstri ci ptr a semna niste falsuri ca sa fure ei.Vezi ca din allemania poți fi extrădat iar furereri din america latina au decedat intre timp,

  2. Problema este ca C.E.O lucreaza in pierdere de doi ani. Un om nou, o speranta. Gargaragii locali nu pot rezolva problemele C.E.O. Isi dau cu parerea si ata

  3. Cine i Carciumaru asta ? Un comunistoid cu spaga n nas .

  4. Primarul nu ar trebui sa uite,ca parintii neamtului au pus pe ”picioare” mineritul in GORJ. Poate ca el il reabiliteaza,dupa ce partidul unic a compromis activitatea asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.