duminică , 22 octombrie 2017 - 22:22

NEBUNIE sau GLUMĂ? Tânăr din Gorj cere 5.000 de euro pe o FANTOMĂ!

fotograf

Despre existența și apariția fantomelor s-a discutat și o să se mai discute mult timp de acum încolo, cert este că până în acest moment nimeni nu a reușit să dovedească 100% că aceste entități există sau nu.

fotograf-anunt
Un tânăr din Gorj a postat pe site-ul de comerț online cunoscut sub numele de OLX, un mesaj pentru unii halucinant, iar pentru alți amuzant. De ce spunem asta pentru că tânărul susținea că a reușit să „prindă” o fantomă pe care o ținea captivă într-un borcan și pe care dorea să o vândă unui colecționar de senzații tari. „Fantomă în borcan super Ofertă: 5.000 de euro. Fantomă prinsă noaptea prin casă, ținută în borcan de aproximativ 6 luni, o dau că am nevoie de bani. Nu răspund pentru eliberarea ei. Nu este rea după eliberare, mută obiecte prin casă” se arată în anunțul postat. La scurt timp după publicarea anunțului, acesta a și dispărut de pe site, mai ceva ca o fantomă!
loading...
Loading...

Citește și

Deținuții care au avut condiţii proaste în Penitenciarul Târgu-Jiu AU PLECAT ACASĂ

Legea privind recursul compensatoriu, care prevede ca deţinuţii care nu au beneficiat de condiţii bune …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.