Nevasta avea ca AMANT pe BĂRBATUL AMANTEI soţului!

Un bărbat a povestit pentru Libertatea o poveste de viaţă demnă de o telenovelă. Acesta a aflat cu stupoare că soţia lui îl înşală. Însă nu cu oricine, ci cu soţul amantei sale.

”Oameni buni, vă scriu pentru a vă povesti cum am ajuns încorsetat în chingile unei relații morbide și cum am reușit să ies din ea. O relație care la început se preconiza a fi una foarte promițătoare, dar care, pe măsura trecerii timpului, a devenit de-a dreptul năucitoare…

Am să încep direct: în ceea ce mă privește, ca de altfel în cazul multor altor semeni, „dracul” este reprezentat de nevasta mea, Dorina, cea care îmi este alături de peste douăzeci de ani și care probabil îmi va fi alături câte zile voi trăi. Asta nu fiindcă mi-aș dori neapărat acest lucru, ci fiindcă nu e convenabil să mă debarasez de soție cât timp depind de ea din punct de vedere financiar: locuiesc în casa ei, circul cu mașina ei, văd meciurile la o plasmă luată de ea și cheltuiesc banii săi pentru viciile mele…

Dorina este o femeie zdravănă, dintr-o bucată, cu care m-am însurat din dragoste: dragostea ei pentru mine, respectiv dragostea mea pentru banii ei și ai părinților ei. Practic, dacă e să fiu sincer, n-am iubit-o niciodată și nici măcar n-am încercat să o iubesc. și asta nu fiindcă este dolofană și ignorantă sau mai exact grasă și proastă, dacă e s-o spun pe-aia dreaptă. Pur și simplu, nu a reușit să îmi atingă coarda sensibilă. și nici eu n-am încercat să o ajut. Mi-a fost de ajuns faptul că ținea la mine și mă trata cum nu se putea mai bine. Restul nu a contat.

Satisfacția erotică o obțineam pe căi lăturalnice, în afara căsniciei. în vreme ce pe Dorina o lăsam cu copiii pe care am avut grijă să i-i „torn” la scurt timp ce ne-am luat, eu îmi făceam de cap cu diverse prietene și colege. Uneori, când se întâmpla să nu mă lipesc de nicio damă, mă duceam să mă eliberez de tensiunea hormonală la un salon de masaj sau la un bordel din cartier. și mă eliberam. Basculam. Dorina avea ceva bănuieli în privința fidelității mele, dar nicio certitudine. Totuși, în naivitatea și ignoranța ei, nu ezita să îmi repete de câte ori avea ocazia.”

Continuarea, AICI.

loading...
Loading...

Citește și

Tânăr de 18 ani, REŢINUT pentru furt calificat! A dat „lovitura” la Novaci!

La data de 8 iunie a.c., Secţia 9 Poliţie Rurală Novaci a fost sesizată de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.