Nevastă de primar, RĂPUSĂ de MĂGAR la concursul pentru directori de școală! Cine a mai rămas FĂRĂ FUNCȚIE

nevasta-de-primar1

Testul grilă de la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor de director şi director adjunct în grădiniţe, şcoli şi licee publice, elaborat de Ministerul Educației, le-a creat mari probleme profesorilor care și-au dorit să rămână în funcțiile de conducere ale unităților de învățământ din Gorj, dar și celor care și-au încercat norocul pentru prima oară pentru a accede într-un post de conducere. 29 de profesori au picat testul și nu vor mai parcurge următoarele etape ale concursului.
Întrebări bizare

Proba scrisă a concursului, organizat de Ministerul Educației, pentru cei care și-au dorit să ajungă directori ai școlilor din județ a creat controverse imediat după publicarea modelului de itemi, iar după ce profesorilor li s-a dat să rezolve un test presărat cu întrebări lipsite de complexitate și logică, despre măgari, șosete și mănuși, unii dintre cei care au fost declarați respinși au considerat întrebările ca fiind ”bizare”, iar subiectele redactate ”ambiguu”.
Din cei 29 de profesori respinși, în urma acestei probe se remarcă Pompiliu Ciolacu, deja fostul director de la Palatul Copiilor din Tg-Jiu, cu 33,125 de puncte și Ionel Oană, directorul Liceului Energetic cu 30, 625 de puncte.
Soția primarului Turbăceanu, respinsă

De departe, însă, pierzătoarea concursului este Dana Turbăceanu, soția primarului de la Baia de Fier, care își dorea să rămână în funcția de director adjunct al liceului din comună. Dana Simona Turbăceanu a fost numită în postul de adjunct al Liceului Tehnologic Baia de Fier la data de 1 septembrie 2012, adică după trei luni de când soțul său a devenit primarul comunei. Trebuie amintit că, anul trecut, din cei 61 de elevi ai liceului, niciunul nu au promovat la prima sesiune a examenului de Bacalaureat.
Respinsă în urma probei scrise, cu 30,625 de puncte, soția lui Dumitru Turbăceanu a pierdut, deocamdată, poziția de director adjunct, însă există posibilitatea ca ea să fie numită din nou în funcție, ”cu delegație”, întrucât nu a avut concurență pe post la acest concurs.loading...
Loading...

Citește și

FRĂMÂNTĂRI MARI în CEO! E legat de CCM

Liderii FNME ameninţă cu proteste de amploare, dacă guvernanţii nu vor da o hotărâre pentru …

Un comentariu

  1. Rusine, Turbaceanca se poate ocupa de ouale primarului ca mai face un concurs de PASTE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *