Nevasta lui Florescu, vicepreședintele CJ Gorj, DIRECTOR al unei INSTITUȚII din Târgu Jiu

codruta_florescu

Codruța Florescu, soția lui Ciprian Florescu, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, a obținut 45 de puncte din maximul de 50 în urma concursului pentru postul de director al Palatului Copiilor din Târgu Jiu. Contracandidatul său, Pompiliu Ciolacu, cel care s-a aflat până acum în fruntea Palatului, a picat examenul, așa că nevasta lui Florescu a rămas singura candidată pe post la proba interviului. Pentru Palatul Copiilor mai candidează Ionuț Popescu, însă pentru postul de director adjunct.loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: Zilele oraşului Târgu Jiu, întrerupte de ambulanță! De ce a trecut autospeciala prin mijlocul dansatorilor

Aproximativ 500 de elevi din Târgu-Jiu au participat, joi seara, la un flashmob organizat de …

8 comentarii

  1. s-a descurcat bine la intrebarae cu magarul. :))

  2. foarte bineeee

  3. nu e bine deloc

  4. o femeie deosebita

  5. i cunosc si am o parere ok

  6. o doamna deosebita

  7. Dracusorul iubaret

    Florescu este in baiat deosebit,cand merge la frizerie sa se tuned este in chin pentru frizer sa-l tunda printer coarne,i le-a pus sotia sa cam de multisor si el saracutul nu stie si nu poate sa le dea jos,il tot intraba pe frizer ce e cu ele dar frizerul e om onest si tot minte ca asa au barbate dupa 40 de ani si care sunt in politica,el fericit crede si isi iubeste sotia la fel de mult ca la inceput….vine vreme cand va intelege si semnificatia coarnelor puse si cuvantul ….soata mea este amanta !

  8. Da sigur..dintre cei doi candidați ea a luat 45 de puncte. Ar trebui să-l întrebăm pe celălalt candidat, pe Ciolacu să vedem ce spune. Că de fapt , e o numire mascată în funcția de director și ca să nu apară comentarii au băgat-o pe doamna viceprimarului la concurs. Ce penibili. Nu am văzut să se facă publică susținerea concursului, poate erau și alți doritori. Cred că proba interviului, orală o trecea și fără pile că e bună de ”gură”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *