Nici nu s-au căsătorit bine că DEJA vorbesc de DIVORȚ! Vezi ce a spus BLONDA sexy de i-a uimit pe TOȚI!

Maria-Constantin

El are un trecut agitat, cu două divorţuri la activ, iar ea o cântăreaţă de muzică populară aflată încă la început de carieră. Deşi, totul pare că fie roz în mariajul lor, Maria Constantin din Târgu Jiu soția lui Marcel Toader nu spune „Nu” unui divorţ.Marcel Toader a dus-o pe Maria Constantin în faţa altarului în urmă cu aproape un an. Cei doi au avut o nuntă ca-n basme, iar elementele tradiţionale au avut prioritate. „Vorba până când moartea ne va despărţi nu prea mai e valabilă în zilele noastre. Nu mă gândesc la viitor, mă gândesc la prezent, iar prezentul este formidabil, sunt fericită, sunt liniştită, sunt bine, vom vedea ce ne rezervă viitorul. Mi-aş dori ca aceasta căsnicie să dureze la nesfârşit, dar oamenii se mai schimbă, nu se ştie niciodată. Femeile căsătorite ar trebui să se gândească mai întâi la ele. Şi la persoana de lângă ele, dar dacă sunt nefericite, un divorţ e mai bun. Decât să trăieşti într-o relaţie ca un calvar, mai bine aş trăi singură. Pentru mine, o viaţă singură nu este o viaţă grea”, a spus Maria Constantin în cadrul unui interviu acordat videoblogulmireselor.ro.
loading...
Loading...

Citește și

Vicepreşedintele Academiei de Ştiinţe a Moldovei vine la Târgu Jiu

Senatul Universității ,,Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, prin Institutul de Politici Publice, Administrație și Științele Educației …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.