luni , 20 noiembrie 2017 - 9:53

Niculina Stoican, MANAGER de ansamblu! Fostul director a făcut plângere PENALĂ!

niculina-stoican

Interpreta de muzică populară Niculina Stoican a fost numită, recent, manager al Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” din Craiova. Numirea în funcție apare pe pagina oficială de web a instituției și a fost confirmată și de către artistă. „Nu am nimic de comentat vis-à-vis de asta. Atât doar, vă pot confirma acest fapt. În rest, deocamdată nu pot să vă spun nimic”, ne-a spus Niculina Stoican.

niculina1

niculina

oana-bicaFuncția a fost deținută până acum, adică din 2012, de Oana Bică. Site-ul staredefapt.ro scrie că: „La evaluarea finală din luna iunie, Oana Bică a luat nota 9,68, dar șeful de personal al Primăriei Craiova, Alexandru Petru Dumitrescu, a refuzat să îi încheie noul contract de management pentru că nu are studii de specialitate. Pentru că omul nu a vrut să semneze contractual de management și pace, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a trebuit să stabilească o persoană interimară care să conducă instituția, în persoana interpretei de muzică populară Niculina Stoican. Oana Bică a făcut o plângere penală pentru abuz în serviciu și neglijență împotriva lui Alexandru Petru Dumitrescu. ”Nu vreau sa vorbesc foarte mult despre această situație. Am făcut o plângere penală împotriva domnului respectiv, pentru abuz în serviciu și neglijență. Așteptăm să vedem ce decide instanța. Aș vrea să spun că numirea interimară a Niculinei Stoican în fruntea instituției mi se pare cea mai bună soluție”, a declarat Oana Bică, se arată pe site-ul mai sus menționat.loading...
Loading...

Citește și

Gărzi de 48 de ORE pe săptămână pentru MEDICI!

Medicii ar putea fi obligaţi să facă 48 de ore de gardă pe săptămână, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.