luni , 20 noiembrie 2017 - 21:18

NOI angajări la Spitalul Județean! Vezi ce posturi sunt disponibile

Spital-cmyk

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a două posturi de infirmieri debutanți la Secţia ATI 2. De asemenea, tot pe această secție vor fi angajați și doi asistenți medicali.

Spitalul organizează concurs în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de infirmier debutant Secţia A.T.I. II (2 posturi). Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: nivel de studii – şcoală generală; act doveditor de absolvire a studiilor. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 27 iunie 2016, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor; 14 iulie 2016, ora 09.00: proba scrisă – test grilă – sala de şedinţă, etajul 6; 19 iulie 2016, ora 09.00: interviul – sala de şedinţă, etajul 6. De asemenea, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă de asistent medical debutant – Secția A.T.I. II (2 posturi). Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de licenţă în specialitate/diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate/diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare/diplomă de absolvire a liceului sanitar cu durata de 5 ani sau echivalare de studii. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 27 iunie 2016, ora 16:00: termenul limită de depunere a dosarelor; 07 iulie 2016, ora 09:00: proba scrisă – test grilă – la sala de ședință etaj 6; 12 iulie 2016, ora 09:00: proba interviu.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO EMOȚIONANT: Gestul făcut de colegii lui Tiberiu, tânărul din Gorj găsit mort la Londra

Tragedia petrecută luni, la Londra, unde Dan Tiberiu Sbircea și-ar fi pus capăt zilelor, i-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.