sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 23:17

NOI CONCEDIERI COLECTIVE în companie. Câți oameni vor fi dați afară, de Crăciun!

petrofac

235 de persoane angajate la societatea Expert Petroleum din Țicleni vor fi disponibilizate în prag de Crăciun. Notificările au ajuns deja la AJOFM Gorj.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă a fost înștiințată pe data de 24 octombrie de reprezentanții Petrofac Țicleni că, începând cu 23 decembrie, vor face concedieri colective. Inițial, șefii societății ar fi vrut să dea afară 300 de persoane, însă au renunțat după ce oamenii au amenințat cu proteste. În urma negocierilor cu sindicatele, au ajuns la concluzia că trebuie concediați 235 de angajați. “Am primit, inițial, o notificare de la Petrofac Țicleni. Ulterior, au renunțat la ea. De câteva zile, mai exact pe 24 octombrie, am primit din nou o notificare pentru desființarea unui număr de 243 de posturi, din care 8 sunt vacante, urmând să fie concediate 235 de persoane, începând cu 23 decembrie . În momentul de față, lucrează 825 de oameni la societatea din Țicleni”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Câte zile libere vom avea de Crăciun şi Revelion!

Veste bună pentru toţi românii: vom avea patru zile de Crăciun 2017 şi patru de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.