duminică , 19 noiembrie 2017 - 12:28

Noi reguli pentru cei care au credite ipotecare la bancă

Guvernul a adoptat miercuri o ordonanță de urgență care are ca obiect reglementarea drepturilor și obligațiilor părților în ceea ce privește contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile.

Ordonanța se aplică tuturor contractelor de credit ce au ca obiect transferul dreptului de proprietate asupra unui bun imobil ori ce sunt garantate cu bunuri imobile, respectiv contractelor de credit legate în vreun fel de bunuri imobile destinate consumatorilor.

Prin consumatori se înțelege persoanele fizice, inclusiv codebitorii, ce acționează în scopuri care se află în afara activității sale comerciale sau profesionale.

Citiți mai multe la adresa: http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/noi-reguli-pentru-cei-care-au-credite-ipotecare-la-banca-vezi-ce-drepturi-ai-1598058

loading...
Loading...

Citește și

NEBUNIE de Black Friday! Ce MAGAZIN a vândut ZECI DE MII DE PRODUSE în două minute

La nici două minute de la startul Black Friday 2017, magazinul eMag vânduse deja 1.000 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.