Noi servicii medicale la SJU Târgu-Jiu

spitali-spitalizare-de-zi-(1)

Gorjenii vor beneficia de luna viitoare de mai multe servicii la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. Astfel, pacienții nu vor mai fi nevoiți să caute vindecarea la alte clinici sau spitale din țară, spun oficialii SJU.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a lărgit, în ultima perioadă, gama de servicii medicale oferite de unitate. Datorită acestei inițiative, se vor organiza și concursuri pentru ocuparea unor posturi de medici. „Am încercat să lărgesc paleta de servicii a spitalului pentru a rezista pe piață. Spitalul se autofinanțează prin prestările de servicii pentru pacienți pe care Casa de Asigurări le decontează. Am încercat să diversific gama de servicii oferite, pentru ca pacienții să nu mai fie nevoiți să meargă la alte clinici. Avem un compartiment de pneumologie în cadrul ambulatoriului, iar de luna viitoare vom funcționa și cu un compartiment de genetică și genomică umană cu un cadru adus de la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova”, a spus Tiberiu Tătaru, managerul SJU Târgu-Jiu.

Neurochirurg și chirurg plastician

La sfârșitul lunii iunie vor fi scoase 18 posturi la concurs pe secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. La SJU va fi scos la concurs și un post de medic neurochirurg, dar și unul de chirurg plastician. „După ce o să avem un specialist pe neurochirurgie o să investim în dotarea cu un bloc operator. Avem o deficiență mare în ceea ce privește posturile de registratori medicali. Aceștia sunt angajații care ajută asistentul și medicul în introducerea în calculator a datelor din foaia clinică de observații. Am scos la concurs și un post de chirurg plastician pe care mai mult ca sigur va fi ocupat. Au fost medici interesați. Va fi un compartiment  care va funcționa în cadrul Secției de chirurgie”, a spus Tiberiu Tătaru.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Sediu NOU după 13 ani pentru o PRIMĂRIE din Gorj

Aflat în fruntea primăriei de doi ani, primul lucru pe care și l-a propus să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.