duminică , 22 octombrie 2017 - 22:25

Noi SPORURI pentru ANGAJAȚII de la STAT!

bugetari

Spor pentru suprasolicitare neuropsihică sau pentru condiţii de muncă vătămătoare. Este doar unul din avantajele pe care Ministerul Finanţelor le oferă angajaţilor, potrivit economica.net. Ministerul de Finanţe a comunicat, pentru economica.net, lista sporurilor şi indemnizaţiilor pe care le primesc angajaţii Ministerului de resort, ai ANAF şi ai Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice din subordinea MFP. Iată-le pe cele mai importante dintre ele:

• Inspectorii antifraudă au spor de risc şi suprasolicitare neuropsihică, în cuantum de 25% din salariu;
• 170 de şefi din Ministerul de Finanţe şi 60 de şefi din Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice au indemnizaţie de conducere, cuprinsă între 22% şi 49% din salariul de încadrare;
• 235 de funcţionari publici din Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice care gestionează fonduri europene beneficiază de creşterea salariului cu 17-25 clase succesive de salarizare suplimentare.
• 126 de angajaţi din Ministerul de Finanţe care administrează fonduri europene au salariul majorat ori cu 75%, ori cu 17-25 de clase succesiune de salarizare suplimentare.
• Trei operatori xerox din Ministerul de Finanţe au spor pentru condiţii de muncă vătămătoare, de 15% din salariul de bază.
loading...
Loading...

Citește și

Programul RABLA 2018 se extinde! Vezi ce poți să cumperi cu tichetul!

  Ministerul Mediului pregătește o serie de programe destinate reducerii poluării, printre care se află …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.