sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 14:55

Nouă femei și un bărbat se bat pe un post în poliția gorjeană. Vezi rezultatele la testarea scrisă

ipj

Concurență mare pe un singur loc în Poliția Motru. Zece persoane s-au înscris la concursul pentru ocuparea postului de referent în cadrul instituției, iar câștigătorul va fi stabilit abia la ultima probă.

str

Nouă femei și un bărbat au mers aproape cot la cot în disputa pentru un loc de referent la Poliția Municipiului Motru. Toți au fost validați după selecția inițială a dosarelor și în urma examenului psihologic, iar la proba scrisă nu a picat niciunul.
Între 70 și 97 de puncte au obținut cei zece candidați, iar departajarea se va face pe data de 15 noiembrie la proba de interviu. ”Bătălia” finală, cea care va da câștigătorul, se anunță destul de strânsă în condițiile în care primii trei clasați în urma examenului scris au obținut același punctaj, 97, iar următorii doi sunt la o diferență de doar șase puncte.

loading...
Loading...

Citește și

Apelul mămicilor din Târgu Jiu către AUTORITĂȚILE locale!

Pe un grup destinat mămicilor Municipiului Târgu Jiu a părut o adevărată dezbatere legată de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.