Noul CS al CEO SCHIMBĂ Directoratul!

manageri-directori-oameni-ceo

Prima misiune a noului Consiliu de Supraveghere este să schimbe urgent componența Directoratului companiei. Acest lucru se va întâmpla până la sfârșitul lunii octombrie.
Liderii de sindicat așteaptă să vadă dacă noii membri ai CS vor acționa în interesul CE Oltenia: „Le dăm un răgaz noilor supraveghetori. Vrem să vedem care sunt acțiunile lor cu privire la CEO. Deocamdată nu vreau să fac comentarii, deși înțeleg că Jujan nu a fost bun pentru Complexul Energetic Hunedoara, dar e bun pentru Complexul Energetic Oltenia”, a declarat prim-vicepreședintele FNSE „Univers”, Adrian Marciuc, referindu-se la unul dintre noii supraveghetori, Constantin Jujan, fost director al CEH. Liderul mai precizează: „Aștept ca noul Consiliu să numească și noul Directorat. Sper că vor fi unii care să-și asume decizii, să lucreze pentru CE Oltenia nu pentru interesele lor. Sunt problemele stringente cu exproprierile, avem nevoie de decizii… Vom trăi și vom vedea”, a mai spus acesta.

Planul de eficientizare va continua

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu a precizat imediat după noul CS anunțat: „Persoanele selectate pentru a face parte din Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia au sarcina de a recruta urgent un Directorat definitiv, care să continue implementarea planului de eficientizare a companiei”.
loading...
Loading...

Citește și

CONTRACT cu CEO! 60 de hectare de teren, ÎMPĂDURITE în timp RECORD! Angajaţii TESA, pe câmp!

CE Oltenia redă periodic în circuitul natural, terenuri care au fost exploatate de lucrări miniere. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *