luni , 20 noiembrie 2017 - 9:52

Noul manager al CEO, Sorinel Boza: „Să ne lăsăm deoparte ambiţiile”

sorin-boza

Noul şef al Directoratului CEO, Sorinel Boza, a avut un mesaj pe facebook, imediat după numirea în fruntea companiei din Gorj: „Am vrut să fac un sharing doar cu voi prietenii mei! Ptr mine este o mare onoare dar și o mare provocare. Sunt sigur însă că indiferent cât de mult vom munci noi cei 5 din echipa de conducere a acestei companii împreună și cu supraveghetorii noștri vom reuși să trecem peste această perioadă grea și să ducem această companie acolo unde îi este locul acolo sus . Suntem toți responsabili de această companie și sunt sigur că doar trăgând toți în aceeași direcție vom reuși să ne atingem obiectivele. Din punctul meu de vedere va asigur că așa cum sunt „construit” , voi da tot ce este mai bun pentru a ne realiză visul de a menține această companie la un nivel ridicat de performanță. Trebuie să ne lăsam deoparte ambițiile și de această data să fim o echipă care să lucreze împreună pentru că la sfârșit răspundem toți de un business cu greutate în economia României dar și de viață miilor de familii din cele 3 județe în care compania noastră își desfăşoară activitatea. Dacă înțelegem acest lucru, dacă vom înțelege și susține toate deciziile pe care le vom luă, dacă vom fi o echipă din toate punctele de vedere atunci va garantez tuturor că vom avea succes total.
Să aveți toți un wk plin de bucurie alături de cei dragi”.
Întrebat pe site-ul de socializare dacă face politică, Sorin Boza a răspuns: „Până astăzi nu am făcut politică niciodată în viaţa mea”.
loading...
Loading...

Citește și

Femeia TERORIZATĂ de soț, din Ciocadia, dusă cu cei ȘASE dintre copii, la Vădeni! CE a pățit bărbatul ei

Lavinia Negrescu, femeia cu șapte copii, bătută luni noaptea de soțul său, fapt care a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.