sâmbătă , 16 decembrie 2017 - 14:43

Noul ministru de Interne, dator vândut la bănci!

Noul ministru de Interne este dator vândut la bănci. Are de plătit rate lunară la bănci mai mare decât salariul, remarcă Liviu Pop după ce, conform declaraţiei de avere, noul ministru de Interne, Dragoş Tudorache, are datorii de aproape 850 de mii de euro.

Potrivit documentului, este vorba despre două credite pe care Tudorache le are la bănci din Belgia.

Unul dintre ele, de 510.000 de euro, este scadent în 2034, în timp ce al doilea, de 338.332 de euro, trebuie returnat până în 2036. Ratele lunare trebuie acoperite din veniturile lui şi ale soţiei.

În 2014, Tudorache a încasat 114.000 de euro de la Comisia Europeană, în timp ce soţia lui a câştigat anul trecut puţin peste 6000 de euro. Conform declaraţiei, Tudorache mai deţine o casă şi un apartament la Bruxelles, iar în ţară are un apartament în Bucureşti şi o casă în judeţul Neamţ.

sursa Antena 3

loading...
Loading...

Citește și

FOTO. GORJ: A scăpat de VIOLATOR pentru că acesta A AVUT PROBLEME CU ERECȚIA! Tânărul de 20 de ani, REȚINUT de polițiști

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Floreșteni (Târgu-Cărbunești), a fost reținut, vineri, …

Un comentariu

  1. Mai bine dator cu acte la banci decat la camatari sau la Voiculescu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.