Noul ȘEF al CEO, Ionel ILIE, PRIMELE declarații despre SALARII și DISPONIBILIZĂRI

ionel-ilie-ceo

Noul manager al Complexului Energetic Oltenia, Ionel Ilie, spune că societatea are probleme cu lichiditățile. Vestea bună e că nu s-a decis nimic în privința disponibilizărilor din această vară.

Noul șef al CE Oltenia are o misiune grea. Trebuie să facă rost de bani cash pentru buna funcționare a companiei. Ionel Ilie spune că deocamdată nu vor fi probleme cu plata salariilor minerilor și energeticienilor. Managerul CEO lămurește și problema disponibilizărilor. Zice că nu s-a decis nimic în acest sens. Ionel Ilie a venit cu aceste precizări după ce, în presa locală, au apărut mai multe știri legate de CE Oltenia unde era citat. Șeful colosului energetic  susține că a refuzat să dea declarații la posturile de radio și televiziune până când va vedea dacă-i permite acest lucru Consiliul de Supraveghere. „Eu nu am dat nicio declarație. Au interpretat anumite vorbe ale mele. Am refuzat toate televiziunile si toate posturile de radio până o să văd ce drepturi am date de către Consiliul de Supraveghere. Conducerea companiei este coordonată de către Consiliul de Supraveghere. Dacă vreți să știți care e viitorul CEO, vă pot spune numai cei din Consiliul de Supraveghere. Am găsit dezastru la CEO. Nu avem bani. O să vedem cum facem rost de bani. Deocamdată nu o să fie probleme cu plata salariilor. Deocamdată nu am decis nimic cu disponibilizările. O să vă informăm atunci când vom decide ceva”, a precizat managerul Complexului Energetic Oltenia.
loading...
Loading...

Citește și

Termenul de depunere a cererilor de plecare voluntară din CEO a EXPIRAT! NOTIFICĂRI la AJOFM

Angajații din CE Oltenia care au vrut să intre în programul de 200 de disponibilizări …

Un comentariu

  1. unul din dezastre e ca ti in functie directori incompetenti care produc pierderi pe care nu le vezi, sau te faci numai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *