luni , 20 noiembrie 2017 - 9:57

Nu ai cum să NU întorci capul după ea! Fostă elevă a CNET în imagini DEMENȚIAL de sexy: „Așa arată o fată de 10”

colaj-denisax

Tânăra din imagini este fostă elevă a Colegiului Național „Ecaterina Teodoroiu” și, deși are un pic peste 20 de ani, ar putea fi declarată cu ușurință drept una dintre cele mai sexy târgujience.

Numele ei este Denisa, locuiește în Târgu Jiu și, conform informațiilor de pe contul personal de facebook, frumoasa șatenă este ursitoare în cadrul firmei „Ursitoare de poveste Târgu Jiu”, administrată de Andreea Bujor, și ea absolventă a CNET. Denisa se numără printre fetele sexy ale orașului nostru, reușind să fie extrem de populară și în mediul online. Aici, frumoasa ursitoare are aproape 5.500 de urmăritori, 5.000 de prieteni, iar imaginile postate de ea au înregistrate mii de aprecieri. „Așa arată o fată de nota 10”, „ Barbie girl”, „ Ești minunată, femeie vip”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Denisa.loading...
Loading...

Citește și

A fost în vacanță în Bangkok și a avut parte de o experiență RUȘINOASĂ! Fosta patroană din Târgu Jiu a povestit totul: „Arăt a ciorditoare”

E frumoasă, tânără, are tot ce-și dorește și trăiește într-un loc de vis. În Abu …

Un comentariu

  1. Sincer la corp arata de 30 ani+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.