duminică , 19 noiembrie 2017 - 1:09

NU e GLUMĂ: DANSEAZĂ pentru VOTURI, în Piaţa Prefecturii!

Tariceanu-la-Tg-Jiu-035

Candidații partidului lui Tăriceanu organizează, în prima zi de campanie electorală, la Târgu-Jiu, în Piața Prefecturii, un flash mob.

Liderii ALDE Gorj s-au răzgândit. Nu mai fac miting electoral în Parcul Coloanei Infinitului, ci… dansează în Piața Prefecturii, în prima zi de campanie. Inițial ar fi vrut ca, vineri, să-și lanseze candidații la Coloana Infinitului. Ceruseră chiar și o aprobare la Primăria Târgu-Jiu pentru organizarea evenimentului. Între timp, însă, s-au sucit. Pentru că legea electorală nu permite ca în campanie să mai fie folosite însemnele partidelor politice, membrii Alianței Liberalilor și Democraților pregătesc un flash-mob în Piața Prefecturii. Eduard Lădaru susține că evenimentul nu are conotație electorală, deși vor participa toți candidații la parlamentare în frunte cu Dian Popescu. “Nu mai lansăm candidații în Parcul Coloanei Infinitului. Vineri, în Piața Prefecturii, la ora 14:20, va avea loc un flash mob la care poate participa oricine. Va fi realizată harta județului Gorj din lanț uman. Invităm pe toată lumea să se alăture acestui demers. Așa cum ați văzut pe bannerele ALDE, harta României formată din oameni este un simbol. Așa s-a decis să schimbăm lucrurile. Reprezentatul ALDE a ajuns la o înțelegere cu cei din primărie. Nu s-a pus problema respingerii cererii noastre, pur și simplu s-a modificat solicitarea pe care am avut-o. La flash mob vor participa membrii ALDE. Nu vor fi însemnele partidului. Nu va fi o manifestare electorală. Avem aprobare de la primărie. Din partea partidului vor participa aproximativ 250 de persoane”, a precizat liderul organizației municipale.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

Deputatul Vîlceanu: Am fost la Deva cu domnul Romanescu. Ne-am pupat, ne-am îmbrățișat…până la Deva și înapoi

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a reafirmat, joi, că liberalii îl susțin pe primarul Marcel …

2 comentarii

  1. Da ! Ce coregrafie vor avea ? Dansul morselor PENALE ??
    Sau al puscariasilor cu Maseratti SRL ?

  2. Diane schinba pe Ladaru llabaru ca nu luati un vot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.