NU-l vor pe Iordache la deputați. Pe cine susțin Geogia, Stamatoiu și Călina!

victor-geogia

Primarii din Bengești-Ciocadia și Scoarța și liderul PSDTârgu-Cărbunești îl susțin pe Mihai Weber pentru locul doi pe lista PSD pentru Camera Deputaților
Victor Geogia , Ion Stamatoiu și Iuliu Călina au reacționat după ce au văzut că în ultima vreme o parte din rimarii PSD au ieșit public și și-au declarat susținerea pentru Ion Iordache. Primarul din Bengești Ciocadia susține că nu-l cunoaște pe omul de afaceri de la Turceni. Geogia nu crede că fostul primar PNL are adeziune la PSD și anunță că-l susține pe Mihai Weber pentru un nou mandat de deputat. “Părerea mea este că disputa din PSD pentru locurile eligibile este deja încheiată. Din câte știu eu, pentru postul de senator , pe primul loc va fi susținut fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, iar pentru posturile de deputați pe primul loc va fi Victor Ponta, iar pe locul doi Mihai Weber. Aceștia au și susținerea majorității primarilor. Nu cunosc cine este domnul Iordache. Eu știam că este membru PNL. Nu are adeziune la partid. Să demonstreze că a plătit cotizația timp de un an de zile. Nu cred că ar putea apărea pe listele PSD pe loc eligibil. Din câte știu eu, Mihai Weber va fi pe locul doi la Camera Deputaților. Este omul care s-a zbătut pentru județ. A fost prin comunitățile locale de câte ori a avut ocazia, a venit chiar și la inundații. A făcut lobby pentru primari de câte ori am fost la București”, a declarat Victor Geogia.

PSD Scoarța- PARIAZĂ pe Weber

Și primarul comunei Scoarța este alături de deputatul de pe colegiul numărul doi. Ion Stamatoiu nici nu se gândește să susțină altă persoană decât Mihai Weber pentru locul doi pe lista PSD la deputați.“PSD este un partid mare cu oameni foarte buni. E normal să fie dispută pentru posturile de parlamentari, locurile sunt puține, nu o să aibă loc toată lumea pe liste. La nivelul organizației PSD Scoarța, vom ajunge la o înțelegere pentru a-i desemna pe cei mai buni. Nu vă pot spune dacă Ion Iordache va fi acceptat pe loc eligibil. Depinde de discuțiile pe care le vom avea în cadrul Biroului Executiv al PSD. Primul loc la Camera Deputaților va fi ocupat de Victor Ponta, a demonstrat că merită locul unu, având în vedere tot ceea ce a făcut ca prim-ministru. Pentru locul doi nu concep ca organizația Scoarța să nu-l susțină pe Mihai Weber . Este omul cu care am fost permanent în legătură și care s-a implicat în rezolvarea problemelor comunei Scoarța. Sunt convins că foarte mulți primari de pe colegiul numărul doi îl susțin”, a precizat Ion Stamatoiu.
Susținere totală și de la Târgu-Cărbunești

Liderul PSD Târgu-Cărbunești este de părere că Mihai Weber trebuie răsplătit pentru un nou mandat de parlamentar, mai ales pentru că și datorită implicării lui social-democrații au reușit să câștige pe 5 iunie postul de primar la Târgu-Cărbunești.“Îl cunosc foarte bine pe Ion Iordache, dar nu pot să vă spun dacă va fi acceptat sau nu pe loc eligibil. Ce pot să vă spun este că deputatul Weber și domnul Maioreanu au fost aproape de organizaia PSD Cărbunești, ne-au ajutat și îndrumat și până la urmă munca depusă de ei s-a materializat prin câștigarea alegerilor locale la Târgu- Cărbunești. În aceste condiții, eu îl susțin pe Mihai Weber pentru locul doi la Camera Deputaților. A fost și la bine și la rău alături de noi, ne-a ajutat cu asfaltarea unui drum, ba și cu o mașină la primărie”, a conchis Iuliu Călina.

loading...
Loading...

Citește și

Numărul INSOLVENȚELOR și DIZOLVĂRILOR de firme a CRESCUT!

Numărul societăţilor comerciale şi persoanelor fizice autorizate intrate în insolvenţă a crescut în primul trimestru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *