marți , 17 octombrie 2017 - 16:12

NU mai sunt ANGAJAŢI ai CE Oltenia!

excavator-cariera

Până la acest moment au plecat din companie aproape 600 de salariaţi. Ei nu mai sunt angajaţii CE Oltenia, finalizându-se şi perioada de preaviz. Parte dintre aceştia au plecat la cerere.
Este vorba despre aproximativ 300 de salariaţi care au plecat voluntar din CEO. Ei beneficiază de opt salarii de completare, indemnizaţie de şomaj şi venit de completare.

Ultimul val, în octombrie

De asemenea, 100 de angajaţi se află în concedii medicale iar alţi circa 100 de salariaţi vor pleca după data de 15 octombrie, când programul de disponibilizare din planul de restructurare a CE Oltenia se va încheia. Majoritatea disponibilizaţilor primesc de la companie între 1 şi patru salarii compensatorii, la care se adaugă şi indemnizaţia de şomaj şi venitul de completare.
loading...
Loading...

Citește și

CE Oltenia pune la bătaie 2 milioane de lei pentru o ÎNCHIDERE pe 37 de hectare!

Complexul Energetic Oltenia a scos la licitație vineri lucrările de închidere a Compartimentului III de …

Un comentariu

  1. Da-tii afara pe toți si chemații magneții sa recupereze,, ferul de haluminiu”,treceți totul in conturile din paradisurile fiscale si plecați si voi acolo !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.