vineri , 28 aprilie 2017 - 19:02

Nu rămân fără funcții în CEO!

ceo

Unul dintre parlamentarii de Gorj l-a interpelat pe ministrul Energiei, Victor Grigorescu. Deputatul Scarlat Iriza i-a solicitat în scris ministrului, în data de 11 octombrie, să precizeze care este termenul maximal pentru numirea a doi membri în Directoratul CEO, cu contract de mandat, cerând totodată contractele de selecție active la momentul actual.

Potrivit răspunsului Ministerului Energiei, transmis presei și nu în scris deputatului de Gorj, situația a doi membri din Directorat, cu probleme în justiție, rămâne în soluționarea organelor specializate și a instanțelor de judecată, plecându-se de la principiul prezumției de nevinovăție. „Dacă instanța va formula o sentință definitivă cu privire la comiterea unei/unor fapte penale, asupra lor se vor aplica prevederile legale de încetare a contractelor de mandat, precizează Ministerul Energiei”, a transmis Victor Grigorescu.

loading…


loading...

Citește și

Conducerea CEO, FAŢĂ în FAŢĂ cu…

• „Toţi tragem de aceeaşi căruţă!” O parte a şefilor CEO au participat, ieri, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.