joi , 19 octombrie 2017 - 19:10

Nu s-a mai întâmplat de 136 de ani! Ce ANUNȚ fac METEOROLOGII

În ciuda ştirilor care anunţau cea mai friguroasă iarnă din ultimii 100 de ani, meteorologii consultaţi de publicaţia germană Bild susţin că iarna care va începe peste două luni va fi cea mai caldă din ultimii 136 de ani în Europa.

„Media de temperatură a iernii următoare ar putea fi cu două grade peste media multianuală din ultimii 30 de ani”, informează meteorologii americani de la US Wather Service NOAA, cu privire la Europa.

Precedenta iarnă cu record de temperatură a fost cea din 2006/2007. Toamna anului 2006 a fost una caldă, asemănătoare celei din acest an. „Totul a culminat cu cea mai caldă iarnă de când se fac înregistrări, din 1880”, a explicat meteorologul Dominik Jung, de la portalul wetter.net. Iarna următoare ar putea să bată acest record.

Ultimele 16 luni au fost deja mult mai calde decât în mod normal în toată lumea. Media lunii septembrie a fost în Germania cu cinci grade peste media multianuală.

Meteorologul Peter Schwarz, de la Institutul pentru Comunicarea Vremii şi a Climei, a declarat: „2016 este în toată lumea anul cel mai cald de la începutul înregistrărilor, din 1880, cu o deviere de 1.01 grade peste medie.”

stiripesurse.ro

loading...
Loading...

Citește și

Veste PROASTĂ pentru ANGAJAȚII cu SALARII sub 2.000 de lei!

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Misa, a admis miercuri ca impozitul zero pentru salariile mai mici de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.